/wp-upload-1022/images_Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile-1.jpg /Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile_picture-1022/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1022/images_Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile-2.jpg /Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile_picture-1022/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1022/images_Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile-3.jpg /Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile_picture-1022/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1022/images_Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile-4.jpg /Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile_picture-1022/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1022/images_Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile-5.jpg /Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile_picture-1022/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1022/images_Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile-6.jpg /Elegant-trifoi-agrafe-de-par-stras-agrafe-de-par-durabile_picture-1022/pic_6.jpeg 5

Elegant Trifoi Agrafe De Par Stras Agrafe De Par Durabile Ac De Păr Clipuri Cu Material Bun Stil Coreean Pentru Utilizarea De Zi Cu Zi Pentru Femeit

Frumusețe & Sănătate
15.03lei 21.46lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1.【Moderne de Design】: Stras Agrafe de Par sunt în linie cu tendințele de astăzi, și este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.Folosind Stras Agrafe de Par poate face mai fermecător.

2.【Material rezistent】: Duckbill Agrafe de Par facut din mana imitații de pietre și aliaje de mare, aceste cristal agrafe de par sunt durabile și confortabil de purtat.

3.【Pline de culoare Accesorii de Par】: Cristal Agrafe de Par cu 3 culori de moda, nu numai înfrumuseța părul, dar, de asemenea, realiza o grațios și temperament dulce.

4.【Pe scară largă Utilizare】: Stras Trifoi Clip de Păr este potrivit pentru petreceri, Halloween, Aniversari, Nunti, Ceremonii, Banchete sau alte ocazii speciale.

5.【Un Mare Cadou】: Rață Bill Clipuri pot ajuta pentru a face mai frumos și fermecător la petrecere, și este, de asemenea, un cadou perfect pentru familie și prieteni.

Descriere:

Stras Agrafe de Par cu bun material care poate fi folosit în mare măsură și pentru o lungă perioadă de timp.

Caracteristici:

1. Bune materiale pentru o lungă perioadă de timp de utilizare

2. Un mare cadou pentru fete

3. O gamă largă de utilizare

Caietul de sarcini:

Greutate: 13 g

Lista de ambalare:

1* shamrock de păr stras clip

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Sku: t1022


  • Cantitatea: 1buc
  • Tip De Element: clip de păr
  • Origine: China Continentală
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Numărul De Model: Stras Agrafe De Par
  • Material: Plastic

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți