/wp-upload-1112/images_Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune-1.jpg /Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune_picture-1112/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1112/images_Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune-2.jpg /Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune_picture-1112/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1112/images_Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune-3.jpg /Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune_picture-1112/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1112/images_Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune-4.jpg /Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune_picture-1112/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1112/images_Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune-5.jpg /Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune_picture-1112/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1112/images_Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune-6.jpg /Vehicul-auto-tester-pix-automat-de-lumină-lampă-tensiune_picture-1112/pic_6.jpeg 5

Vehicul auto Tester Pix Automat de Lumină Lampă Tensiune de Test Pix Detector de 6-24V DC Vehicul Circuit Tester Pentru Autoturisme Remorci Motocicletet

Industria De Automobile Și Motociclete
65.09lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

1. Ascuțite de oțel sonde pot strapunge cu usurinta de izolare sârmă pentru a inspecta circuitelor electrice.O mare aligator clip pentru convenabil cu o singură mână și ajungând în zonele înguste.

2. Sonda pen este ideal pentru verificarea circuitelor, siguranțe, comutatoare și cabluri în autovehicule, remorci, barci, motociclete, și alte sisteme de joasa tensiune.

3. LED-ul va ilumina puternic dacă circuitul este bun, și luminozitatea pot fi schimbate cu diferite tensiuni măsurate.

4. Masina de circuit tester sonda pen-ul este conceput pentru 6V-24V DC sisteme, utilizate pentru a detecta alimentare, masă, și de a găsi pantaloni scurți și pauze în fire.

5. Adopta structuri integrate de proiectare a sondei capacul de protecție, un ac de paza funcție este adăugat pentru a se asigura că nu va fi nici rănile și garda nu va fi pierdut.

Caietul de sarcini:

Gama de măsurare: 6-24V

Greutate: aproximativ 140g

Lungimea liniei: primavara linie de 2.8 m/110.24 în, linie obișnuită 1.2 m/47.24 în

Pen lungime: aproximativ 17.3 cm/6.8 inch

Sonda lungime: 8cm/3.1 inch

Material: plastic, oțel carbon

Se aprinde pentru a indica puterea pe

Lista De Produse:

Masina de circuit tester*1

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ascuțite și Convenabil: Realizate cu un obiect ascuțit și foarte greu de oțel sonda pentru piercing fire să controlați circuitele electrice.Lung sondă și mare aligator clip sunt perfecte pentru greu-la-ajunge la zone.

2.Utilizate pe scară largă: masina de circuit tester este conceput pentru a verifica diverse vehiculului circuite electrice, baterie auto, integritatea circuitului, și alte 6-24 volti, cabluri și circuite.

3.Indicator luminos: mâner luminos se aprinde dacă circuitul este bun.Datorită diferitelor masurat tensiuni, luminozitatea de lumina va fi diferit.

4.Bidirecțională Tester de Tensiune: Acest upgrade de testare a circuitului de lumină este un bidirecțională tester de tensiune.În timpul pozitive de conexiune, LED-ul roșu va fi și de-a lungul negative conexiune, led-ul verde se va aprinde.

5.Nu vă faceți Griji despre Pierderea: structura integrată de sonda capacul de protecție a face acest siguranțe auto tester nu este ușor să te pierzi.Și este ușor și compact, convenabil de a transporta și de a lua oriunde te duci.

Sku: t1112


  • Tip: Instrumente De Testare
  • Numărul De Model: ferramentas automotiva
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți