/wp-upload-1158/images_Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele-1.jpg /Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele_picture-1158/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1158/images_Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele-2.jpg /Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele_picture-1158/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1158/images_Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele-3.jpg /Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele_picture-1158/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1158/images_Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele-4.jpg /Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele_picture-1158/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1158/images_Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele-5.jpg /Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele_picture-1158/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1158/images_Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele-6.jpg /Non-alunecare-din-oțel-inoxidabil-cuier-de-haine-grele_picture-1158/pic_6.jpeg 5

Non-alunecare din Oțel Inoxidabil Cuier de Haine Grele din Oțel Inoxidabil Pantaloni Rack Potrivit pentru Casa dulap Dulapt

Casa De Depozitare & Organizare
65.37lei 88.36lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

Economie de Spațiu: mai Multe umerase pantaloni,Orizontale perdeaua și Verticale suspendate de utilizare,fiecare umeraș pantaloni economie de spațiu cu 5 straturi, pantaloni cuier economie de spațiu 85% în tine dulap.

Două Utilizări Magice Umerase: Acest multifuncțional pantaloni rack se poate suspenda orizontal sau vertical, și poate fi agățată potrivit pentru culoare de pantaloni, economisind timpul în căutarea pentru haine.

Ține-Ți Garderoba Ordonat: umerase Noastre pot oferi o mai bună organizare pentru mobilier camera.Se face curat dulap și va servi ca un instrument economic.

Aplicație: dressing sau dulap nu poate fi singurul loc pentru montat pe perete dulap rack.Puteți să-l instalați în spălătorie, în orice moment pentru a sorta hainele care au nevoie de călcat.

Customer Service: Cu satisfactia ca prima noastra prioritate, ne oferă o satisfacție service pentru toate produsele noastre.Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați din timp.Noi vă va oferi răspunsuri cât mai curând posibil.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic + otel inoxidabil

Culoare: Alb, Gri, Negru

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Sku: t1158


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți