/wp-upload-1178/images_Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine-1.jpg /Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine_picture-1178/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1178/images_Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine-2.jpg /Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine_picture-1178/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1178/images_Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine-3.jpg /Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine_picture-1178/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1178/images_Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine-4.jpg /Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine_picture-1178/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1178/images_Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine-5.jpg /Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine_picture-1178/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1178/images_Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine-6.jpg /Mini-portabil-scrubboards-hangable-pp-îngroșat-haine_picture-1178/pic_6.jpeg 5

Mini Portabil Scrubboards Hangable PP Îngroșat Haine de Spălat Bord Pentru mașina de Spălat Haine Anti-alunecare Baie Accessori T8K0t

Mărfuri De Uz Casnic
9.69lei 16.16lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descrie:

Nume produs:Hangable pânză

Dimensiune produs:25*25cm/9.84*9.84 inch

Produs de culoare: așa Cum se arată în figura

Produs material:Microfibra

Caracteristici produs:

1. Fibre Ultrafine material: Acest prosop este realizat din ultra-fine fibre de material, care este moale si delicat, confortabil la atingere, și nu este ușor să-și verse de păr.Poate se ating ușor pielea și a vă oferi o experiență de utilizare confortabila.

2.Puternică absorbție de apă: Servetele excelente de absorbție a apei de performanță, care pot absorbi rapid apa și ține-ți mâinile uscate.Fie la domiciliu, la birou, sau pe drum, se poate rezolva în mod eficient dvs. de umiditate problema.

3.Îngroșat de proiectare: În scopul de a crește durabilitatea și durata de viață a prosop, se adoptă o îngroșat design.Acest design poate crește rezistența la uzură a prosoape de mână, ceea ce le face mai durabile și mai puțin predispuse la deformare.

4.Hangable design: O parte prosopul este echipat cu un convenabil agățat frânghie, care poate fi ușor de agățat în baie, bucătărie sau alte locuri potrivite.În acest fel, puteți accesa cu ușurință un prosop și eficient de a economisi spațiu.

5.Grațios și superba imprimare: suprafața de prosop este proiectat cu deosebita circular de imprimare, adăugând un sentiment de frumusete pentru obiecte de uz casnic.Nu numai practic, dar, de asemenea, adaugă o notă de eleganță pentru mediul de acasă.Fie pentru uz personal sau ca un cadou, este o alegere bună

Măsuri de precauție:

1. După cum știm cu toții , pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere

Livrarea include:

1 buc Oar

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.Să aveți o zi frumoasă!

Sku: t1178


  • Producție: Bureților
  • Material: Poliester
  • Origine: China Continentală
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Numărul De Model: Hangable pânză
  • Utilizare: Bucătărie
  • Articol Greutate: Other

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți