/wp-upload-11828/images_Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza-1.jpg /Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza_picture-11828/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-11828/images_Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza-2.jpg /Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza_picture-11828/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-11828/images_Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza-3.jpg /Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza_picture-11828/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-11828/images_Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza-4.jpg /Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza_picture-11828/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-11828/images_Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza-5.jpg /Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza_picture-11828/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-11828/images_Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza-6.jpg /Camera-kit-de-montare-suport-de-aluminiu-camera-monteaza_picture-11828/pic_6.jpeg 5

Camera Kit De Montare Suport De Aluminiu Camera Monteaza Canoe, Caiace, Accesorii Din Oțel Inoxidabil Ușor 2023 Noit

Sporturi De Apa
131.86lei 212.71lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

1. Aplicabile Scenarii: camera De securitate de bază a suportului este o mare DIY accesorii pentru canoe, barci gonflabile, barci si iahturi.

2. Nailon, Aluminiu, Oțel Inoxidabil Material: Aceasta camera mount kit-ul este fabricat de înaltă calitate, nailon, aluminiu, material otel inoxidabil, care este puternic, ușor și durabil.

3. Unghi reglabil: Există 2 puncte pentru tine pentru a regla unghiul, simțiți-vă liber pentru a regla pentru o mai bună înregistrare de efect!

4. Bine manopera: manopera Rafinat, rafinat și aspectul neted, acest lucru poate monta clema camera ei bine, fara zgarieturi dispozitiv.

5. Ușor de transportat: Mic în dimensiuni și lumină în greutate, suportul camerei poate fi ușor de instalat și pus în funcțiune în curând.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Camera Kit De Montare

Produs material: nailon, aluminiu, oțel inoxidabil

lista de ambalare:

1 x Pole Mount de Bază de Montaj

1 x Pole Mount Capac

2 șuruburi

1 x tija de extensie

1 x GP suportul de cap

1 x GP suportul de jos

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Sku: t11828


  • Nume De Brand: MEROCA
  • Numărul De Model: --
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți