/wp-upload-1237/images_Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta-1.jpg /Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta_picture-1237/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1237/images_Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta-2.jpg /Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta_picture-1237/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1237/images_Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta-3.jpg /Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta_picture-1237/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1237/images_Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta-4.jpg /Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta_picture-1237/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1237/images_Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta-5.jpg /Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta_picture-1237/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1237/images_Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta-6.jpg /Motocicleta-de-bagaje-casca-cârlig-de-aluminiu-monta_picture-1237/pic_6.jpeg 5

Motocicleta de Bagaje Casca Cârlig de Aluminiu Monta Motocicleta Ghidon Cârlig de Depozitare Sac de a Transporta Cuier cu Biciclete, Vehicule Electricet

Motocicleta Echipamente Si Piese De Schimb
17.16lei 34.36lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Aceasta Motocicleta Cârlig este completarea perfectă pentru masina ta!Fabricat din aliaj de aluminiu durabil material, se adaugă atât de personalitate și farmec.Atarna obiecte grele în condiții de siguranță și pentru a preveni deraparea.Compatibil cu cele mai multe motociclete, vehicule electrice, vehicule și biciclete.

Puncte:

1. Superb Artizanale: Transforma motocicleta cu Eagle Claw, Cârlig, un accesoriu elegant, care emana personalitate si farmec.Designul său unic și măiestrie rafinat face iasă în evidență, în timp ce deține în siguranță geanta, sau alte elemente.

2. Materialelor refolosibile: de a Spori experiența dumneavoastră de echitatie cu aceasta motocicleta cârlig umeraș realizate din aliaj de aluminiu durabil material.Acesta poate fi atașat cu ușurință la bicicleta dumneavoastră în câteva minute.

3. Proiectat cu Puternic Portante: Atârna în elemente grele, cum ar fi valize, rucsacuri, genți de mână de pe motocicleta ta cu acest puternic portante cârlig umeraș, face dvs. de călătorie mai convenabil și plăcută.

4. Slip-dovada Design: Cu Motocicleta Cârlig Umeraș anti-derapaj caracteristică, elementele rămâne ferm în loc, fără zgârieturi sau alunecarea, în timp ce tratat special design adaugă o notă de stil pentru masina ta.

5. Largă de Aplicare: de Motocicletă Cârlig Umeraș oferă o versatilitate de neegalat și confort pentru calatoriile tale pe cele mai multe motociclete, vehicule electrice, vehicule și biciclete.

S pecification:

1. Nume: Motocicleta Cârlig Umeraș

2. Material: Aliaj

3. Dimensiune: (aprox.)6*6.7*2cm/2.36*2.64*0.79 cm

4. Greutate: 112g

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Lista De Ambalare:

1* Motocicleta Cârlig Umeraș

Sku: t1237


  • Tip De Element: breloc
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți