/wp-upload-13614/images_Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant-1.jpg /Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant_picture-13614/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-13614/images_Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant-2.jpg /Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant_picture-13614/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-13614/images_Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant-3.jpg /Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant_picture-13614/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-13614/images_Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant-4.jpg /Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant_picture-13614/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-13614/images_Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant-5.jpg /Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant_picture-13614/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-13614/images_Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant-6.jpg /Numere-aftermarket-literele-alfabetului-diy-autocolant_picture-13614/pic_6.jpeg 5

Numere Aftermarket Literele Alfabetului DIY Autocolant Logo-uri Emblema pentru Biciclete Murdărie Motocross ATV-UTV Instrument Cutie Depozitare Caz Universalt

Ornamentale Și De Curățare Și Protecție
47.94lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

DESCRIERE

●Nou logo de Brand micro decal autocolante

●O mulțime de tăiat mor, pre taie etichetele pe o singură coală

●Măsuri de 18.4 x 26 cm, aprox 7.2 × 10,2 inchi (dimensiune Reală vezi comparația poza cu iPad-ul)

●Material rezistent la apa: 20 mil gros, aprox 0,5 mm,

●Imprimate digital de înaltă calitate autoadezive, susținută de vinil, garanteaza culori vii și de înaltă rezoluție

●Avansate autentic 3M brand puternic adeziv permite o instalare ușoară și durabilitate

●Protecție din pvc clar overlaminate cu ultra finisaj lucios, zăpadă de protecție, rezistent la zgârieturi și rezistente la decolorare

●Ușor pentru a elimina cu reziduuri de adeziv stânga.

CARACTERISTICI

●Versatil: fi folosit decorativ pentru a personaliza orice suprafață, în condiții de siguranță și non-toxice, atât aplicații de interior și exterior, zgârieturi ascunde patch-uri și crash-protector.

●Muri tăiate și pre-tăiate, excesul de vinil este eliminate pentru autocolante gata de a fi aplicate.

●Decorativ folosit pe auto, masina, camion, F1, garaj, van, motocicleta, motociclete, ATV-uri, UTV, Atv-uri, Barci, skateboard-uri, scuturi, snowmobile, snowboard, placi de surf, biciclete, sportbikes, biciclete murdărie, bara de protecție, cadru, căști de protecție, windows, laptop-uri, cutii de alimente, bagaje cazuri, console, truse, carturi, cărucioare pentru copii, frigidere, cuptoare cu microunde, oglinzi, etc.

INSTRUCȚIUNI

Vă rugăm să păstrați suprafață curată și netedă înainte de a pune autocolante pe.Doar coaja de la spate, fără a adăuga orice lipici, aveți posibilitatea să lipiți direct autocolante pentru orice suprafață pe care doriți.

CERERE

Acesta este cel mai bun cadou pentru tine de a decorarea DIY.Noi oferim diverse dimensiuni și tipuri pentru tine de a alege.Ei sunt cool, la modă și drăguț, satisface nevoile dumneavoastra diferite.

TRANSPORT

●Timp De Manipulare:

1~3 zile lucrătoare de la cer plată.( sfârșit de săptămână și de sărbătorile nu sunt zile lucrătoare.)

●Timpul De Livrare:

Vă rugăm să verificați termenul de livrare mediu în fișa de mai jos

●Vă rugăm să rețineți:

Orice taxe legate de vămuire nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Q: Este fondul de autocolante clar?Puteți face clar fundal?

A: Nu, acestea nu sunt clare.Au alb sau alte culori de fundal, dar putem, de asemenea, face clar decalcomanii.MOQ depinde de dimensiune.Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne trimiteți mai multe informații prin mesaj.

Q: Sunt litere decupate individual?

O: Nu, nu sunt.Acestea sunt descrise cu exces de vinil.Dar puteți să le facă împodobite oarecum de excesul de material pentru a face mai mici sau mai compact.

Q: care sunt dimensiunile interioare individuale autocolante?

O: Dacă vrei să știi dimensiunile fiecărui interioare individuale autocolant, vă rugăm să ne contactați, vă vom trimite dimensiuni.

Q: Este prețul pentru un logo sau o foaie?

A: Aceasta este pentru o foaie.

Q: există o reducere de pret daca imi cumpar o cantitate mare?

A: Da, avem o reducere pentru tine dacă ordinea în vrac.Mai mult de achiziție, preț mai ieftin este.Te rog, spune-ne cantități aveți nevoie, astfel încât să ne putem cita un preț.

Q: Pot cumpăra doar una sau două autocolante logo?

O: Nu, MOQ este 1 foaie.

Q: Este universal?

A: Da, este versatil, poate fi folosit decorativ pentru a personaliza orice suprafață.

Q: Cum pot lipi?

A: vă Rugăm să păstrați suprafață curată și netedă înainte de a pune autocolante pe.Doar coaja de la spate, fără a adăuga orice lipici, aveți posibilitatea să lipiți direct autocolante pentru orice suprafață pe care doriți.

Q: Sunt aceste autocolante rezistent la apa?

A: Da, acestea sunt impermeabile autocolante.

Q: Sunt autocolante rezistente la căldură?Pot să bag asta pe evacuare?

A: autocolante mici sunt autocolante decorative, care poate rezista la o anumită temperatură, dar nu se poate instala pe toate conductele de evacuare.

Dacă țeava de eșapament în sine nu are un strat de izolare termică, lipi autocolant mic direct pe țeava de eșapament, acesta va fi în mod inevitabil ars din cauza temperaturii excesive.

Mici autocolante poate fi aplicat la coada de la țeava de eșapament cu izolație termică de acoperire (temperatura la coada este relativ mai mici) sau pe capacul de protecție al conductei de evacuare cu izolație termică.

Q: se Poate face autocolante personalizate?

A: Da, putem schimba culoarea, dimensiunea, logo-ul, etc. Dar avem MOQ, depinde de dimensiune.Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne trimiteți mai multe informații prin mesaj.

Sku: t13614


  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Grosime: 20 de Mil
  • Tip De Material: De înaltă Calitate 3M Vinil din statele UNITE ale americii
  • Plasarea: Universal
  • Lățime Produs: 18.3cm
  • Înălțime Element: 26cm
  • Caracteristici Speciale: Se aplică pe orice suprafață vrei
  • Finisaj De Suprafață: Lucios
  • Articol Greutate: 40g
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți