/wp-upload-1422/images_Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin-1.jpg /Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin_picture-1422/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1422/images_Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin-2.jpg /Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin_picture-1422/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1422/images_Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin-3.jpg /Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin_picture-1422/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1422/images_Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin-4.jpg /Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin_picture-1422/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1422/images_Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin-5.jpg /Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin_picture-1422/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1422/images_Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin-6.jpg /Femei-lenjerie-sexy-combinezon-lace-side-split-plin_picture-1422/pic_6.jpeg 5

Femei Lenjerie Sexy Combinezon Lace Side Split Plin Alunecare Camasa De Noapte, Pijamale De Noapte Bodycon Sexi Exotice Îmbrăcăminte Catsuit Din Dantelat

Lenjerie de corp
28.43lei 49.84lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Femei Lenjerie Sexy Combinezon Lace Side Split Plin Alunecare Camasa De Noapte, Pijamale De Noapte

Caracteristici:

material de înaltă calitate: această femeii plus dimensiune dantela pură confortabil body este facut din premium plasă tesatura, oferind un simt moale si confortabil in timp ce asigura respirabilitate, oferind un confort mai mare și senzualitate.

design unic: dispunând de un captivant body design, această piesă prezintă o combinație de dantela pură și modele complicate, emanând un sentiment de modă și onestitate, perfect pentru a face o declarație.

reglabil natura: proiectat cu umăr reglabilă și înapoi bretele, acest body poate fi ușor ajustat pentru a realiza o personalizate se potrivesc, oferind flexibilitate și confort sporit pentru .

versatil utilizare: clipe, acest body este potrivit pentru diverse ocazii, inclusiv petreceri, cluburi de noapte, și câteva activități.ea servește ca o alegere ideală pentru a-și exprima personalitatea și adăugarea .

plus-size se potrivesc: catering la nevoile de plus dimensiunea femei, acest bodysuit oferă o gamă largă de dimensiuni pentru a asigura o pentru fiecare tip de corp, permițându-pentru încredere și confort.

Descriere Produs:

sezon: vara, primavara

gen: femei

ocazie: sexy

material: poliester

tip model: solid

stil: casual, sexy

lungime maneca: fără mâneci

instructiuni de intretinere: spalare manuala la rece

pachetul include: 1 set de lenjerie sexy

caracteristici:

acest elegant și atrăgător set de lenjerie este perfect pentru vară și de primăvară sezoane, adăugând o de senzualitate pentru garderoba ta.

fabricat din material poliester de înaltă calitate, oferă un simt confortabil și moale, asigurând în același timp o durabilitate de lungă durată de uzură.

solid model prezintă un look elegant și sofisticat, subliniind gustul tau de moda.

casual si sexy stil îl face potrivit pentru diferite ocazii, cum ar fi întâlniri, petreceri și nopți.

fără mâneci design permite libertatea de circulație și de permeabilitate la aer, asigurând confortul dumneavoastră.

este recomandat pentru mână spală lenjeria cu apă rece pentru a menține calitatea și moliciune.

acest set de lenjerie sexy include mai multe piese, inclusiv o de sus și de jos, oferind o completă și satisfăcătoare experiență poartă.

dacă doriți să vă răsfățați în auto-apreciere sau de a crea momente cu partenerul tau, acest set de lenjerie sexy îndeplinește dorințele tale.

meriți să dețină acest captivant set de lenjerie sexy, emanând încredere și .Dimensiune Bust Lungime S 72cm/28.35" 64cm/25.20" M 76cm/29.92" 66cm/25.98" L 82cm/32.28" 68cm/26.77" Marime:S Bust:72cm/28.35" Lungime:64cm/25.20" Marime:M Bust:76cm/29.92" Lungime:66cm/25.98" Dimensiuni:L Bust:82cm/32.28" Lungime:68cm/26.77"

Sku: t1422


  • Origine: China Continentală
  • Guler: Gât Rotund
  • Model Tip: Solid
  • Grosime: Alte
  • Gen: FEMEI
  • Compoziția Materialului: 48
  • Decor: Aplicatii
  • Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  • Rochii De Lungime: Mai Sus De Genunchi, Mini
  • Material: Poliester
  • Tip De Element: Cămăși de noapte
  • Numărul De Model: 1
  • Sezon: Primavara

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți