/wp-upload-14226/images_Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil-1.jpg /Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil_picture-14226/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-14226/images_Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil-2.jpg /Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil_picture-14226/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-14226/images_Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil-3.jpg /Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil_picture-14226/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-14226/images_Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil-4.jpg /Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil_picture-14226/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-14226/images_Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil-5.jpg /Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil_picture-14226/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-14226/images_Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil-6.jpg /Din-spate-se-întinde-înapoi-cracker-bord-detașabil_picture-14226/pic_6.jpeg 5

Din spate se Întinde Înapoi Cracker Bord Detașabil Muschi sa se Relaxeze Talie Targă pentru Pilates, Gimnastică Acasă Exercițiu Echipamente de Fitnesst

Fitness & Body Building
39.65lei 62.97lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere:

【De sarcini Numele produsului】: Spate Targă este conceput pentru a ajuta la atenuarea dureri de spate, pentru a îmbunătăți postura, și să promoveze generală de sănătate spinal.

【De Material】: Fabricat din înaltă calitate PPE material, această targă este durabil și robust, asigurând utilizarea de lungă durată.

【Ușor】: Aceasta spate targă este ușor și portabil.Puteți transporta cu ușurință la clasa de yoga sau oriunde doriți pentru o intindere rapida.

【Reglabil】: Reglabil 4 pas rezistență la tracțiune.Suprafața și fundul groove design de bază poate fi ușor stivuite. 4 nivele de inaltime, pot fi combinate în mod liber pentru a mări sau micșora rezistența la tracțiune.

【Largă de Aplicații】Spate se Întinde pe scară largă este potrivit pentru casa, sală de fitness, exercitii fizice, yoga, Pilates, fitness, antrenament, etc.

Caietul de sarcini:

Material: PPE

Dimensiunea Diagramă:

20cmx25.9cm/7.87inchx10.20inch

Pachetul Include:

1 Set Spate Targă

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

Sku: t14226


  • MainKey1: Înapoi targă
  • Numărul De Model: Înapoi Targă Cracker Bord
  • Nume De Brand: perfeclan
  • Origine: China Continentală
  • MainKey2: Suport Lombar Reglabil Spate Se Întinde Dispozitiv
  • MainKey3: Relaxarea Musculara Talie Targă Targă
  • MainKey5: Înapoi Bord Disponibil în Reglabil pe Înălțime
  • MainKey4: Înapoi Targă Echipamente De Yoga Instrument De Formare
  • MainKey6: blocuri de yoga brațele de gât picioarele din spate fitness Pilates

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți