/wp-upload-14279/images_1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen-1.jpg /1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen_picture-14279/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-14279/images_1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen-2.jpg /1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen_picture-14279/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-14279/images_1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen-3.jpg /1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen_picture-14279/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-14279/images_1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen-4.jpg /1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen_picture-14279/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-14279/images_1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen-5.jpg /1buc-pentru-audi-ami-a6-a4-a5-a8-q5-q7-tt-volkswagen_picture-14279/pic_5.jpeg 4

1buc Pentru Audi AMI A6/A4/A5/A8/Q5/Q7/TT/Volkswagen Magotan CC Touareg AUX Bluetooth Cablu Accesorios Para Auto Lucruri Aвтоt

Fereastra Din Spate
105.83lei 110.23lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Modele aplicabile:

(Se potrivesc la Audi au AMI interfață,pleaes ai verificat masina au AMI Interface)A1/A3/A4/A5/A6/A7/A8/Q3/Q5/Q7RS4/RS5/RS6/RS7/RS Q3/S5/S3/S4/S5/S6/S7/S8/A6L/A8L/Q7/A3/A4L

Bluetooth versiune:5.0

tensiune de alimentare:5-12V

Potrivit pentru această operațiune MMI 3G+panou

Instrucțiuni de utilizare:

1.1 Caracteristici Principale:

1. Plug & Play: instalat prin intermediul original CD changer port, usor si rapid, perfect integrat cu mașina.

2. Wireless A2DP Redare: rapid de streaming de muzică de dispozitive Bluetooth în fabrică, sistem stereo auto.

3. Hi-fi Sunet de Calitate: Conectat la sistemul stereo auto prin sârmă exploatați, fără interferențe și fără pierderi de calitate a sunetului, rivalizând cu CD-ul original de sunet.

4. Vă permite să cu ușurință cele mai populare de configurare avansate stereo al mașinii, este cea mai buna alegere pentru conducere în condiții de siguranță și se bucură de muzică digitală.

1.2 Notă

1. Nu suport hands-free telefon(HFP): nu suporta răspuns/hang up etc. Prin intermediul radio auto butoane și butoane de pe volan

2. Nu are suport pentru Bluetooth AVRCP de Control: Prev/Next Track, Pauză/Redare, derulare înainte/înapoi prin radio auto butoane sau butoane de pe volan.

2. Ghid De Instalare

Înainte de instalare, vă Rugăm să citiți cu atenție acest manual.

2.1 Instalarea De Pregătire

1. Acest produs funcționează pe un vehicul cu 12 v sau 5 v DC negative sistem de sol.Nu-l folosesc pe alt sistem de tensiune.

2. Acest produs se potriveste doar OEM sau aftermarket auto stereo cu CD changer port și soluții diferite de adaptor Bluetooth va fi adoptat în funcție de diferite marci de vehicule sau diferite aparate de radio auto.

3. Asigurați-vă stereo al mașinii este oprit înainte de instalare.În caz contrar sistemul stereo al mașinii poate fi deteriorat.Este sugerat pentru a instala un dealer auto magazin sau profesional stereo auto magazin.

4. De obicei, sistemul stereo al mașinii trebuie să fie eliminate, astfel încât să plug kit Bluetooth principal conector la CD changer port de pe radio pachet.Pentru unele modele de automobile, Bluetooth kit poate fi instalat în torpedou sau portbagaj unde extern de CD-changer port este situat.

5. Vă rugăm să citiți sistemul stereo al mașinii diagrama de cablare cu atenție înainte de instalare (de obicei pe partea de sus de stereo al mașinii ) .Verificați și confirmați unde sunt următoarele porturi de pe spatele stereo: CD changer port , B+/Ub+/12V ACC port (diferite sisteme stereo auto are nume diferite.cum ar fi: LILIACUL, Bup+,B-U,MEM +12, KL.30) și GND port .

2.2 Pașii De Instalare

1. Opriți motorul mașinii și scoateți cheia din contact, dacă radio auto utilizează un cod de securitate, asigurați-vă că aveți codul înainte de a deconecta aparatul de radio.

2. Demonta radio de la bord, în scopul de a obține acces la partea din spate de la radio, și pentru a găsi CD Changer port la spate de radio.Pentru detalii de dezinstalare, vă rugăm să consultați manual de utilizare masina sau stereo auto manual, sau cere personal profesionist pentru a demonta radio.

3. Conectați cablajul de la masina stereo modul radio unitate în avans.Fi sigur de a face o conexiune fermă.Apoi atașați cablul de la conectorul cablajului la partea din spate a stereo pentru CD changer port.

4. Pentru unele modele de automobile, conectați firul roșu la B+/Ub+/12V ACC port (diferite sisteme stereo auto are nume diferite.cum ar fi: LILIACUL, Bup+,B-U,MEM +12, KL.30) sau alte corectă putere ACC sau 5 / 12V baterie de putere.Conectați firul negru la GND port de șef unitate modulul de alimentare de unitate.

5. Porniți mașina și puterea pe masina Șef Unitate, apăsați CD (sau Disc / Modul / CDC / SURSA / AUX) butonul o dată sau de două ori pentru a comuta la modul de redare muzică.

6. Activați funcția Bluetooth a telefonului mobil, căutați și asociați cu un dispozitiv Bluetooth numit "JieRi BT5608" , telefonul Mobil va fi capabil să se conecteze la BTA după asociat cu succes.Test cu telefonul mobil pentru a confirma dacă Bluetooth muzica de muncă în mod normal.

7. După test de succes, re-asambla radio, și a pus sârmă exploatați și modulul unitatea de box în loc adecvat (torpedou, cutie de depozitare, etc.), strângeți șuruburile între modulul de unitate și sârmă exploatați.Pune înapoi mașină de șeful unității în poziția inițială.Acum instalarea s-a terminat.

2.3 Important Note De Instalare

1. Ca la unele vehicule cu Schimbător de CD-uri, care ocupă CD original

schimbător de port Paralel Cablajului este necesar pentru a menține utilizarea originale CD-changer (Pentru unele modele numai).Instalarea se refera la fostul diagrama.

2. Cum pentru Audi fabrica radio de mini ISO cu 8 pini, sa CDC conector este de 20-pin bloc

conector, în scopul de a instala kit Bluetooth, este nevoie să taie 8-pin parte sau conecta cu speciale Audi 20-pini cablu adaptor.

3. Cum pentru Clarion protocol radio, cum ar fi un Subaru radio și Suzuki radio, este nevoie să deconectați cablajul de la masina de putere înainte de instalare.

În plus, este ușor să conectați conectorul în direcția opusă pe Clarion radio, care provoaca scurt-circuit.Asigurați-vă că conectorul este introdus în direcția corectă.

4. Și pentru instalarea pe magistrala can de radio de Peugeot/Citroen, Renault, Ford (nou) și Mazda (nou) și Opel, este necesar să deconectați aparatul de radio de la putere înainte de instalare.În caz contrar, kit Bluetooth-ar putea să nu funcționeze corect sau radio ar putea fi deteriorat.Cu privire la Peugeot/Citroen, fără pre-instalate de pe CD Changer, pentru a permite Bluetooth kit de la locul de muncă, Schimbător de CD-uri funcția trebuie să fie activată de instrumente profesionale.Vă rugăm să întrebați la Peugeot/Citroen dealer cu privire la modul de a activa CD Changer funcție.

Sku: t14279


  • Nume De Brand: midii
  • Tensiune: 12V
  • Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți