/wp-upload-14312/images_Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze-1.jpg /Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze_picture-14312/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-14312/images_Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze-2.jpg /Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze_picture-14312/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-14312/images_Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze-3.jpg /Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze_picture-14312/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-14312/images_Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze-4.jpg /Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze_picture-14312/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-14312/images_Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze-5.jpg /Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze_picture-14312/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-14312/images_Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze-6.jpg /Grele-multi-scop-fir-electric-dezizolat-stripteuze_picture-14312/pic_6.jpeg 5

Grele, Multi Scop Fir Electric Dezizolat Stripteuze Șurubelniță Răsucire Sârmă Instrumente Pentru Electriciant

Scule De Mână
78.81lei 157.67lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

OOTDTY

Crește eficiența de lucru cu acest set de dezizolat!Sale rotative modele permite îndepărtarea rapidă a izolația exterioară din fire de diferite dimensiuni, ceea ce face sarcinile mai ușor și mai rapid.

Conceput pentru utilizarea de lungă durată, aceste dezizolat asigura durabilitate fără obtinerea ușor deteriorat.Mâner confortabil oferă o aderență ușoară, care permite convenabil de a folosi, chiar și în timpul perioade lungi de timp.

Perfect pentru electricieni, muncitori de întreținere, și entuziaști DIY, aceste dezizolat sunt instrumente esențiale pentru cei care au nevoie frecvent pentru a îndepărta izolația exterioară din fire.

Dacă faci reparații acasă, instalatii electrice, dispozitiv electronic de întreținere, aceste dezizolat sunt versatile instrumente pentru manipularea fire în diverse situații.

Îmbunătăți dvs. de dezizolat sârmă experiență cu acest set de dezizolat.Cu sale eficiente și ușor de utilizat modele, acesta este un instrument trebuie să aibă pentru orice sârmă legate de sarcini.

Caietul de sarcini:

Material:Aliaj De Aluminiu

Pachetul Include:

1x Sârmă

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1mm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Sku: t14312


  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: OOTDTY

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți