/wp-upload-14595/images_Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului-1.jpg /Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului_picture-14595/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-14595/images_Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului-2.jpg /Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului_picture-14595/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-14595/images_Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului-3.jpg /Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului_picture-14595/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-14595/images_Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului-4.jpg /Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului_picture-14595/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-14595/images_Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului-5.jpg /Fundal-gri-blonda-a-evidenția-frumusețea-părului_picture-14595/pic_5.jpeg 4

Fundal Gri Blonda A Evidenția Frumusețea Părului Evreu Cușer Dantelă De Top Peruca 130% Densitatet

Extensii De Par & Peruci
6 404.88lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Fundal Gri Blonda A Evidenția Frumusețea Părului Evreu Cușer Dantelă De Top Peruca 130% Densitate

Dantelă de top evreu peruci sunt foarte populare acum, partea de sus și din față este din dantela, partea din spate este masina de facut bătătură, astfel încât este foarte natural si confortabil.Putem face diferite dimensiuni dantela, imaginile sunt de la o ureche la alta dantelă, de asemenea, putem face mici dimensiuni dantela pentru tine.

Înainte de a plasa o comandă vă rugăm să ne contactați în primul rând.Spune-ne textura parului, culoarea parului, capac de dimensiune, stil de păr și alte detalii importante.

Multumesc.

Sfaturi Cald

Peruci noastre sunt dantelă de la ureche la ureche.Vom accepta personalizate peruca, te rog, spune-ne lungimea parului, culoarea parului, textura și capac de dimensiune.

Lumina de culoare se adaugă 10%(de la 12# culoare)

150% densitate adauga 15%

Ombre culoarea: fiecare culoare se adauga $10

Personalizate capac adauga $10

Copilul păr adăuga $15

Ondulat adăuga $15

Este nevoie de aproximativ 3-4 săptămâni de culoare închisă, lumina de culoare întunecată înrădăcinate și de a evidenția culoarea nevoie de mai mult timp, rush pentru 2 săptămâni se adaugă 45 de dolari.

Vă rugăm să alegeți culoarea de la noastre inel de culoare, sau ne puteti trimite imagini clare, designer-ul nostru va copia de culoare pentru tine.

FAQ

Q: Ce culori de par nu pare exact ca imagini arată sau descriere spune?

O: Diferite monitorul de afișare diferite.Și de fiecare dată,poate de aceeași culoare Nr.va avea un pic de diferență de culoare.Vă rugăm să cereți un ajutor de la coafor pentru culori'code internațională de culoare swatch spune.

Q: Pot fi indreptate, ondulate?

O: Căldură părul ca daca este a ta.Folosiți un fier plat/ sau clește de îndreptat, chiar și atunci când este montat, dar și cu propriul păr, nu folosiți niciodată instrumente fierbinte de prea multe ori ca tine poate usca parul si nu va dura la fel de mult.

Q: Pot spala si sufla-uscat peruca?

A: puteți spălați-le ca pe propria ta.Șampon și balsam.De asemenea, am recomandăm să folosiți un tratament de par pe ele la fiecare câteva săptămâni, pentru că părul nu este atașat la scalp, nu este obtinerea de uleiuri ar trebui să fie.Cu ajutorul unui tratament/masca de par va ajuta păstrați-le în căutarea mai sanatos si stralucitor pentru mai mult timp!Veți găsi că nu aveți nevoie să vă spălați-vă extensiile prea mult, la fiecare 3 săptămâni.Cel mai bine este să-ți peruca se usuce natural după spălarea lor.

Povestea De Brand

Yelin Peruci este un profesionist evreu peruca din fabrică cu mai mult de 15 ani de experiență, de asemenea, sunt unul dintre cei puțini au cu adevărat Europene fabrica de păr în piața Chineză.Toate parul European Evreiesc peruca sunt 100% European de par importate din Rusia , acestea sunt certificate de către Rabin, fără prelucrare chimică ,100% cuticula de par virgin.Va promitem calitate cu preț competitiv și de servicii sincer.

Produsul nostru principal este de înaltă calitate evreu/kosher peruci, trupa se încadrează palarie toamna, joben și piese de păr, de asemenea, avem susținere, dantela ibands, am promisiunea de cea mai bună calitate cu preț competitiv.

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi!!!

E-mail: [email protected]

Whatsapp: +86 18678420316

Sku: t14595


  • Densitatea Parului: 130%
  • Textura Parului: Drept Natural
  • Numărul De Model: w-1027
  • Origine: China Continentală
  • Parul Clasa: Remy De Păr
  • Capac De Dimensiune: Am, M, S
  • Lungimea Parului: 16"-24"
  • Dantelă sus și din față: Da
  • culoarea parului: La fel ca imagine
  • Nume De Brand: TEEMMIX
  • Stil: Stratificat
  • Timpul De Livrare: 3-5 zile pentru stocul de peruca
  • Capac design: Dantelă de top+masina de facut bătătură
  • Transport: UP, DHL sau Fedex
  • Parul Copilului: Da
  • Tipul De Par: Parul European

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți