/wp-upload-1548/images_Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante-1.jpg /Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante_picture-1548/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1548/images_Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante-2.jpg /Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante_picture-1548/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1548/images_Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante-3.jpg /Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante_picture-1548/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1548/images_Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante-4.jpg /Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante_picture-1548/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1548/images_Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante-5.jpg /Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante_picture-1548/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1548/images_Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante-6.jpg /Jellaba-de-epocă-doamnelor-rochie-cu-franjuri-contrastante_picture-1548/pic_6.jpeg 5

Jellaba De Epocă Doamnelor Rochie Cu Franjuri Contrastante Halat Dubai Cu Gluga Eleganta Rochie Lunga Florale Halat Femei Stras Maxi Rochiet

Pictura Pixuri
84.02lei 168.08lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Parametrii de produse

Nume produs: Muslim fusta lunga

Material: Poliester

Accesorii: grad înalt de pietre, fibre eco-friendly handmade flori, delicat ciucuri

Se potrivesc: O Versiune, cu centura

Internaționale marimi: S, M, L, XL, XXL, vă rugăm să consultați graficul de dimensiunea imaginii.Dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Culoare: roz, verde ciucure

Proces: Toate cusute de mână, fără nici lipici

lungime fusta: fusta lunga

Fusta tip: fusta a-line

Model: canaf

Style tip: lumina fierte, temperament navetiști

Design: dantela, împletit, zburli mâneci, talie mare, lumina stil familiar

Ingrijire haine: Mașină de spălat.La temperatură scăzută de fier.

Aplicabile faptei: afaceri de zi cu zi casual, petrecere, petrecere

Ambalare: fusta lunga*1, OPP sac transparent*1, PE logistica sac*1.

1 inch = 2.54 cm

Notă:

1. Alege o marime mai mare dacă dimensiunea între două dimensiuni.Vă rugăm să permiteți-2-3cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a cumpăra un articol, dacă nu știți cum de a alege dimensiunea, vă rugăm să ne contactați.

3. Computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

Q&A

Q: Va exista o diferență de culoare, după achiziționarea de culoare?

A: din Cauza monitoare diferite, poate exista o ușoară diferență de culoare între obiectul real și fotografie.Cumpărătorii care au toleranță zero pentru aberatiile cromatice trebuie să plaseze comenzi cu prudență.După cumpărare, vă rugăm să consultați efectul real al produsului la primire.

Q: Cum de a menține hainele?

A: se spală la Mașină, spălare de mână, curat și uscat.

Q: Nu-l suport de returnare și schimb?

O: Dacă produsul este deteriorat, imprimare si vopsire probleme, iar produsul este trimis, vânzătorul va suporta costul de transport.Dacă nu-ți place în mod subiectiv, dacă ați făcut o greșeală și remake-ul produsului, cumparatorul va suporta costul de transport.Se întoarce și schimburi pentru nici un motiv nu sunt acceptate pentru moment.vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Dacă vă confruntați cu această problemă, vă rugăm să contactați serviciul clienți, cât mai curând posibil, vă vom da un răspuns satisfăcător.

Q: Cât timp ia să livreze după cumpărare?

A: După plata, ne-am aranja, de obicei, livrare în 24 de ore, și să livreze la depozit în termen de 48 de ore.De obicei, durează între 10 și 45 de zile pentru a ajunge la cumpărător.Vă rugăm să consultați real timpul de livrare pentru logistice specifice de timp.

Despre serviciul

După cumpărare, ne va asigura livrarea în 24 de ore.Dacă aveți orice probleme de calitate de la primirea produsului, vă rugăm să ne contactați.Vă rugăm să nu ne dau clienți rău.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare în funcție de problema cu care vă confruntați.

Despre acel produs

Vă rugăm să înțeleagă cu atenție parametrii de produse înainte de cumpărături, și asigurați-vă că pentru a înțelege în mod clar produsul mărime și culoare înainte de plasarea unei comenzi.Dimensiunea este numai pentru referință, dacă există o eroare între fizicul și tabelul de referință, este recomandat să cumpere o dimensiune mai mare.

Despre Restituirea și Politica de Returnare

Toate elementele noastre sunt 100% de brand nou condiție și calitate de top garantata.Fiecare produs este ambalat individual într-o pungă de plastic etanș, de asemenea, perfect pentru a fi revândute.

Toate produsele noastre au o rambursare și politica de returnare, dacă nu ești mulțumit, poți returna produsul la noi într-o nouă condiție pentru o restituire sau de schimb.Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate returnare și schimb de instrucțiuni și adrese inainte de a trimite produsul înapoi la noi.La primirea de returnat, va vom rambursa toate costurile pentru tine, exclusiv de transport maritim și de manipulare.De asemenea, va trebui să plătească pentru transport maritim pentru a reveni la pachet.

Sku: t1548


  • Talia: Talie vrac
  • Compoziția Materialului: Fibre sintetice
  • Stil: Boem
  • Decor: Centura
  • Decolteu: O-Gât
  • Maneca Stil: Regulat
  • Elasticitatea: Ușoară Strech
  • Se Potrivesc De Tip: Regulai Se Potrivesc
  • Data De Lansare: Vara 2022
  • Varsta: Varsta 25-35 De Ani
  • Material: Poliester
  • Profil Tip: A
  • Tesatura Tip: Poliester
  • Tip: Regulat
  • Origine: China Continentală
  • Model Tip: Solid
  • Rochii De Lungime: Glezna-Lungime
  • Silueta: O-LINIE
  • Locul De Origine: China (Continentală)
  • Gen: FEMEI
  • Lungime maneca(cm): Plin
  • CN: Zhejiang
  • Numărul De Model: BA612
  • Tip De Închidere: Dantela

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți