/wp-upload-1701/images_Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator-1.jpg /Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator_picture-1701/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1701/images_Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator-2.jpg /Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator_picture-1701/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1701/images_Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator-3.jpg /Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator_picture-1701/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1701/images_Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator-4.jpg /Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator_picture-1701/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1701/images_Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator-5.jpg /Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator_picture-1701/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1701/images_Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator-6.jpg /Mare-automate-de-pui-waterer-pahare-de-plastic-alimentator_picture-1701/pic_6.jpeg 5

Mare Automate de Pui Waterer Pahare de Plastic Alimentator de Pasăre de Curtet

Produse Pentru Animale De Companie
16.39lei 32.77lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

gass Umplere Automată Waterer Păsări de curte Castron de Băut Pui Cesti de Apa pentru Fermă de Păsări gass

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

1. Păsările noastre castron de băut automat evacuările de apă în funcție de cantitatea de apă în castron, și se va menține constantă a apei de stat, astfel încât agricultorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la problema de apă întrerupere pentru păsări de curte.

2. Potabilă ceașcă menține nivelul apei acolo unde trebuie să fie, așa că nimic nu iese din cupa.Reduce volumul de muncă, de a salva timp și obținerea de apă potabilă pentru puii de găină tot timpul.

3. Fiecare cana este suficient de mare pentru apă, și sunt sigure pentru puii de utilizat.Este potrivit pentru toate tipurile de păsări domestice, cum ar fi rață, pui, pui, etc.

4. Cupe umple de la sine și sunt întotdeauna pline.A vă ajuta să construiască mai bune și mai curate de udare soluție pentru păsări de udare.

5. Nu este nevoie de a instrui puii.Deoarece gravitația umplut, nu merge înapoi în waterer iar interiorul rămâne curat.

Notificare:

*Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

*Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Dimensiune: 11*7*7cm

Pachetul Include:

Alegere 1:

6 buc x Automată Pui Waterer Cupe

Alegerea a 2-a:

12 buc x Automată Pui Waterer Cupe

Alegerea 3:

18 buc x Automată Pui Waterer Cupe

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Sku: t1701


  • Origine: China Continentală
  • Material: Lemn
  • 1: Din Oțel Inoxidabil
  • 0: NICI unul

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți