/wp-upload-1728/images_Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi-1.jpg /Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi_picture-1728/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1728/images_Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi-2.jpg /Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi_picture-1728/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1728/images_Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi-3.jpg /Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi_picture-1728/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1728/images_Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi-4.jpg /Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi_picture-1728/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1728/images_Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi-5.jpg /Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi_picture-1728/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1728/images_Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi-6.jpg /Aliaj-de-aluminiu-greutate-stabilizator-pentru-hifi_picture-1728/pic_6.jpeg 5

Aliaj de aluminiu Greutate Stabilizator Pentru Hifi LP CD Disc Vinil pick-up Cu Protectie Moale Pad Gradienter Și Măsurarea Vitezei det

Portable Audio & Video
88.32lei 176.68lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

1.Echilibrat tahometru

LP vinil a discului

Îmbunătăți calitatea sunetului și de a menține echilibrul de înregistrare, fără agitare

2.Reduce vibrațiile

Absorbție de șoc și de măsurare a vitezei de a îmbunătăți calitatea sunetului

LP vinil discului vine cu un indicator de nivel și de măsurare a vitezei functie.Scara linie este folosit pentru măsurarea vitezei, care este excelent atât în interiorul cât și în afara, și combină textura și măiestrie.

3.Viteza metoda de măsurare:

Locul discului de pe patefonul și observați poziția bule atunci când este staționar.În cazul în care bula este pe partea stângă, reglați-l la dreapta, dacă este prea mare pe partea stângă; în Cazul în care bula este pe partea dreapta, este mai mare pe partea dreaptă și trebuie să fie ajustate la stânga; După ajustarea nivelului, a suportului de disc pot fi marcate cu 55-33/50-45 (50 hz 3 rpm sau 50Hz 45 rpm).De exemplu, după 33 rpm LP disc se rotește, verificați dacă 50-33 scară marca este în mod clar vizibile.Dacă viteza este uniformă și vizibile, se indică faptul că viteza este normal, care este în jurul valorii de 33 rpm; Dacă este relativ neclare sau conectate într-o linie dreaptă, atunci viteza de rotație nu este corect metoda de testare.Cu toate acestea, fără nici precise instrumente de măsurare, pot exista erori în măsurarea fizică metodă, care este doar pentru referință de ardere entuziaști.

4.Reduce frecarea

Non-alunecare pad de bumbac

Absorbție de șoc, reducerea frecării între metal și LP discuri de vinil, menținând viteza de echilibru și de a preveni deteriorarea înregistrări

5.Mai Multe Beneficii

Harnic și rafinat, cu o calitate extraordinară

Profesionale CNC strung, din aliaj de aluminiu de fabricație, rafinat proces, toate din aluminiu, suprafață de oxidare tratament.

Model: LP vinil a discului

Culoare: Argintiu

Scop: Potrivit pentru vinil înregistratoare, LP înregistratoare, fonografe, etc

Material: aliaj de Aluminiu

Diametru mare: 78mm

Inaltime: 35mm

Gaura Diametru: 7mm

Suntem dedicati pentru a oferi cele mai bune produse audio-vizuale la cel mai mic preț pentru clienții noștri.Aducând mare de produse și servicii pentru clienți, și, astfel, ajuta la îmbogățirea noastră viața clienților este scopul nostru final.

1. Nava în întreaga Lume, livrare Gratuită prin China Post Aer Înregistrat Mail.de obicei, nevoie de aproximativ 10-39 zile lucrătoare.Primit produsul în funcție de diferite țări au un număr diferit de zile.Sperăm că cumpărătorii de sprijin și înțelegere. 2. Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO/FPO adresa.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de Două zi lucrătoare după ce plata a fost procesată. 3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim, în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 10-39 zile lucratoare (aproximativ 1 lună).Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport. 1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui mesaj înainte de a părăsi orice feedback-ul.Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător. 2. Noi întotdeauna mesaje de răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați mesajul.și vă rugăm retrimiteți. 3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele.Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs.Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta. 1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui mesaj înainte de a părăsi orice feedback-ul.Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător. 2. Noi întotdeauna mesaje de răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați mesajul.și vă rugăm retrimiteți. 3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele.Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs.Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta.

Sku: t1728


  • Dimensiuni (WxHxD)): 78*35mm
  • Pachet: Da
  • Origine: China Continentală
  • Material: Aluminiu
  • Tip: Butoane
  • Compatibil Audio Și Video Echipament De Stil: Echipamente Audio Profesionale
  • Nume De Brand: HIFivv audio
  • greutate: 0.2

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți