/wp-upload-17565/images_Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator-1.jpg /Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator_picture-17565/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-17565/images_Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator-2.jpg /Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator_picture-17565/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-17565/images_Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator-3.jpg /Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator_picture-17565/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-17565/images_Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator-4.jpg /Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator_picture-17565/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-17565/images_Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator-5.jpg /Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator_picture-17565/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-17565/images_Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator-6.jpg /Wbt-versiune-hifi-complet-echilibrat-pasiv-preamplificator_picture-17565/pic_6.jpeg 5

WBT Versiune Hifi Complet Echilibrat Pasiv Preamplificator Controler de Volum Pentru Acasă meci Audio cu Difuzor Activ XLR/RCA de Ieșiret

Electronice De Larg Consum
201.98lei 404.01lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

În prezent, multe surse de sunet, cum ar fi HIFI calculator plăci de sunet, Dac-uri, Cd-uri, și jucătorii, au relativ mare de semnale de ieșire.Niste boxe active și pură spate etape au, de asemenea, relativ mare câștig, astfel încât nu este nevoie de a utiliza un activ fata de scena pentru amplificarea semnalului.Puteți încerca un pasiv față de scenă pentru că nu are tranzistori de putere, iar calitatea sunetului poate fi redusă la cel mai scăzut nivel.

Acest complet echilibrat pasive fata/controler de volum poate fi asociat cu spate si boxe active, cu toate aliaj de aluminiu procesul structura și importate materiale electronice, făcându-l rezistent și durabil

Acest lucru este WBT versiune (germană Toamna T de lipire, sudare manuală, complet sigilat echilibrat potențiometru, NEUTRIK XI LR scaun, Pro singna fața etapă fără câștig, cum ar fi de intrare a IV-a, maxim de ieșire este, de asemenea, de 1, poate fi asociat cu spate etapă, sau boxe pasive, și unele de monitorizare la nivel de dispozitive, fără imprimare si vopsire, calitatea sunetului este non-distructivă, făcându-l un meci bun pentru HF febra echipamente.Are echilibrat de intrare și de ieșire.

Impedanta de intrare: 10K

Volum: 148X48X80MM

Greutate: 0.6 KG

Introducere în panoul de funcții:

XLR/RCA: Apăsați echilibru de ieșire să pop-up de ieșire RCA

XLR/RCA: Apăsați echilibru de intrare să pop-up intrare RCA

Introducere la panoul din spate funcții:

XLR-INL: a Plecat de intrare echilibrat

XLR-INR: Dreptul de intrare echilibrat

XLR-BANII!: Stânga echilibrat de ieșire

XLR-OUTR: Bine echilibrat de ieșire

RCA: RCA de intrare

RCA de IEȘIRE: ieșire RCA

Suntem dedicati pentru a oferi cele mai bune produse audio-vizuale la cel mai mic preț pentru clienții noștri.Aducând mare de produse și servicii pentru clienți, și, astfel, ajuta la îmbogățirea noastră viața clienților este scopul nostru final.

1. Nava în întreaga Lume, livrare Gratuită prin China Post Aer Înregistrat Mail.de obicei, nevoie de aproximativ 10-39 zile lucrătoare.Primit produsul în funcție de diferite țări au un număr diferit de zile.Sperăm că cumpărătorii de sprijin și înțelegere. 2. Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO/FPO adresa.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de Două zi lucrătoare după ce plata a fost procesată. 3. Nava de forfetară Standard de Servicii de Transport maritim, în circumstanțe normale, .În cele mai multe cazuri, de transport maritim internațional durează în jur de 10-39 zile lucratoare (aproximativ 1 lună).Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui mesaj înainte de a părăsi orice feedback-ul.Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător. 2. Noi întotdeauna mesaje de răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați mesajul.și vă rugăm retrimiteți. 3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele.Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs.Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta. 1. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul, atunci vă rugăm să ne contactați prin trimiterea unui mesaj înainte de a părăsi orice feedback-ul.Ne-am angajat pentru a rezolva toate problemele într-un amical și în mod satisfăcător. 2. Noi întotdeauna mesaje de răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați mesajul.și vă rugăm retrimiteți. 3. Original și retur taxa de transport nu vor fi rambursate sau restituite în toate circumstanțele.Trebuie să fiți de acord și recunosc acest termen dacă a licita pentru acest produs.Prin urmare, vă rugăm să nu se plâng de a avea pentru a navei înapoi pe cheltuiala ta.

Sku: t17565


  • Pachet: Da
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HIFivv audio
  • Caracteristică 1: HIFI Preamp
  • Numărul De Model: fv2
  • Putere Maximă Per Canal: NICI O PUTERE

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți