/wp-upload-1768/images_Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter-1.jpg /Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter_picture-1768/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1768/images_Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter-2.jpg /Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter_picture-1768/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1768/images_Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter-3.jpg /Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter_picture-1768/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1768/images_Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter-4.jpg /Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter_picture-1768/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1768/images_Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter-5.jpg /Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter_picture-1768/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1768/images_Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter-6.jpg /Siruri-de-caractere-chitara-zgomot-amortizor-muter_picture-1768/pic_6.jpeg 5

Siruri De Caractere Chitara Zgomot Amortizor Muter Împachetări Instrumente Cu Coarde Accesorii Bas, Ukulele, Chitara Fretboard Muter Chitara Fascicul De Bandăt

Instrumente Muzicale
2.22lei 31.64lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Siruri de caractere chitara Zgomot Amortizor Muter Împachetări Mare-Bumbac elastic Chitara Mut Curea Instrumente cu Coarde Accesorii pentru Bas, Ukulele

Caracteristică:

1. Tensiune reglabil: amortizor zgomot muter folie permite reglaj fin de amortizare efect de reglare a tensiunii.Puteți personaliza cu ușurință nivelul de umezire pentru a obține sunetul dorit.

2. Extrem de Bumbac Elastic Material: Fabricat din înaltă calitate bumbac elastic material, aceasta chitara fascicul de bandă oferă o fixare confortabilă și sigură, fără a provoca nici un rău la gât sau fretboard.Acesta asigură o plăcută experiență de joc fără a sacrifica confortul.

3. Curat Joc și de Înregistrare: mod eficient, Prin reducerea nedorite șir de vibrații și zgomot, chitara siruri de caractere zgomot amortizor muter folie vă ajută să vă atinge curate și linii clare în ambele spectacole live și sesiuni de înregistrare.Acesta asigură un profesionist și lustruit de calitate a sunetului.

4. Ușor de Utilizat: Acest fretboard chitara muter este proiectat pentru instalare fără griji, care nu necesită instrumente speciale sau de configurare.Pur și simplu atașați-l la chitara sau bass, pentru a regla tensiunea, și incepe sa te bucuri de beneficiile redus șir de zgomot.

5. Versatil Compatibilitate: Potrivit pentru chitare, bas, și alte instrumente cu corzi, chitara mut curea este un accesoriu versatil, care îmbunătățește experiența de joc în diferite genuri muzicale.Este perfect pentru muzicieni de toate nivelurile.

Caietul de sarcini:

Origine: China Continentală

Numărul De Model: Fret Chitara Siruri De Caractere Mut

Culoare: Negru, Albastru, Culori Zebra, Leopard de Imprimare Color, Gri, Portocaliu (opțional)

Dimensiune produs:

Dimensiune dupa obligatorii: 60mm/2.36 inch

Desfășurat dimensiune: 188 * 25 * 20mm/7.40 * 0.98 * 0.78 inch

Material: Bumbac

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 x Fret Chitara Siruri de caractere Mut

Sku: t1768


  • Numărul De Model: Fret Chitara Siruri De Caractere Mut
  • Plug type: NICI unul
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: VKTECH

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți