/wp-upload-1801/images_1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de-1.jpg /1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de_picture-1801/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1801/images_1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de-2.jpg /1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de_picture-1801/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1801/images_1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de-3.jpg /1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de_picture-1801/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1801/images_1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de-4.jpg /1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de_picture-1801/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1801/images_1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de-5.jpg /1-bucată-de-prelucrare-a-lemnului-pătrat-aliaj-de_picture-1801/pic_5.jpeg 4

1 Bucată De Prelucrare A Lemnului Pătrat-Aliaj De Aluminiu Centru De Scrib Precizie Tâmplar Conducător Center Findert

Măsurarea Și Analiza Instrumentelor
50.16lei 66.86lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

1. Aliaj de aluminiu: a Făcut de înaltă calitate din aliaj de aluminiu, acest centru marcajul indicator este rezistent la coroziune și construit pentru a dura.Suprafața sa este supus anodizat tratament pentru durabilitate pe termen lung.

2. Compact si Portabil: această măsurare centru de gabaritul este conceput pentru a fi mic și portabil, făcându-l ușor de a transporta în jurul valorii de.Amploarea exactă marcajele de pe riglă se asigura măsurători precise.

3. Versatil Instrument pentru prelucrarea Lemnului: Acest gauge șubler cu vernier se aplică pe scară largă pentru marcarea și măsurarea pe suprafețe curbe, pătrat suprafețe, crearea de linii perpendiculare, găsirea center point pe suprafete curbe, și mai mult.E un must-have pentru proiecte de prelucrare a lemnului.

4. Practice de Design: design de această precizie ecartament este simplu, dar extrem de practic.Acesta vă permite eficiente și precise de marcare și măsurare, economisind timp și efort în prelucrarea lemnului sarcini.

5. Unghi precis de Măsurare: marcajele De pe bara rotunda marca finder oferi clare și precise măsurători de unghiuri.Acest lucru asigură o precizie în proiecte de prelucrare a lemnului, permițându-vă pentru a obține unghiuri precise și măsurători în mod constant.

Vă rugăm să rețineți: fizic ușor diferența de culoare sau o diferență, vă rugăm să nu te superi, nu afectează utilizarea, vă mulțumesc!

Culoare:rosu

Material:aliaj de Aluminiu

Conținutul Pachetului:

1 x Centru Finder

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Sku: t1801


  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Interval de măsurare: 0-80mm
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți