/wp-upload-1836/images_Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru-1.jpg /Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru_picture-1836/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1836/images_Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru-2.jpg /Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru_picture-1836/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1836/images_Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru-3.jpg /Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru_picture-1836/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1836/images_Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru-4.jpg /Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru_picture-1836/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1836/images_Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru-5.jpg /Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru_picture-1836/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1836/images_Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru-6.jpg /Yestary-blythe-ochii-bjd-papusa-accesorii-ochii-pentru_picture-1836/pic_6.jpeg 5

YESTARY Blythe Ochii BJD Papusa Accesorii Ochii Pentru 14MM Handmades Real Stil Culoare Ochi de Sticlă Bucată De BJD Păpuși Jucării Fete Cadourit

Acoperă-Up-Uri
82.93lei 150.78lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

YESTARY BJD Ochii Pentru Jucării Blythe Papusa Accesorii DIY Handmades Spumante Picurare Cauciuc Ochi Piese Pentru Blythe BJD Păpuși Ochi Piese

🎀Durează 10-30 de zile pentru a ne face o păpușă cu ochii de mână, dacă-l cumpere, vă rugăm să extindă timpul de livrare.Ne va livra la tine cât de repede se face.

🎀Din cauza manual, produsul poate fi usor diferit de imagine.Vă rugăm să se concentreze pe un lucru real.

🎀Păpuși, accesorii de par, accesorii, îmbrăcăminte, etc. în imagini sunt folosite doar pentru a face fotografii, și produsele vândute nu includ aceste lucruri, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat!

Culoare: așa Cum se Arată (culoarea poate fi un pic diferit, datorită efectului de lumină și bitcoin minier set)

Cantitate: 1buc

Ambalaj: 1 pereche de ochi

Dimensiuni:

1/2 (18mm)

1/3 (16-18mm)

1/4 (14-16mm)

1/6 (14-16mm)

1/8 (10mm)

Blythe

Această dimensiune este numai pentru referință, vă rugăm să alegeți dimensiunea care aveți nevoie pentru păpuși ochii!

【Transport】

1. Oferim transport gratuit în întreaga lume prin Temalaromana.ro Standard de Transport maritim/Vânzător este Metoda de Livrare, termenul de livrare mediu este de 15~30 de zile, pentru Rusia/Brazilia va fi de 25 de~45 de zile.În caz de rush hour sau naționale întârziere, va fi mai mult de 60 de zile, vă rugăm să înțelegeți.

2. Dacă doriți o livrare mai rapidă, vă recomandăm să alegeți Expres Internațional, inclusiv EMS/DHL/UPS, dar taxa de transport va fi încasat.

3. Dacă nu ai primit bunurile în 50 de zile ( rata de 10% pentru Rusia si Brazilia), vă Rugăm să contactați-ne pentru a cere un timp prelungi, NU se deschide disputa pentru acest motiv, deoarece livrarea este total de vanzatori de control, ar trebui să fie oficiile Poștale datoria, nici litigiu nu este de gând să vă ajuta să obțineți bunuri mai repede.

4. Transportul este o mare durere de cap atât pentru cumpărător și vânzător, o înțelegere reciprocă este extrem de necesare.

【Client Service】

1. Te rog, iartă-ne pot ține un 24 oră serviciu on-line din cauza decalajului de timp, dacă aveți orice întrebări, pentru anchetă, dimensiunea produsului, culoare, livrare de urmărire etc. vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în 24 de ore.

2. Dacă aveți probleme de calitate a mărfurilor, vă rugăm să ne contactați cât mai repede.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă rugăm să dont lăsați feedback-ul negativ, înainte de a ne-a dat această oportunitate.

3. Satisfacția clienților noștri de prim interes, sprijinul dumneavoastră este cea mai mare încurajare nostru.

【Returnare Și Rambursare】

1. Rambursarea va fi accepta & release când produsul returnat este bine primit.

2. În caz de produs au nesuportat defecte, inclusiv murdar loc, deteriorarea, vă rugăm să luați fotografie de ea pentru aprobare, va vom returna conform.

【】 Feedback

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați ★★★★★ feedback-ul pozitiv.

2.Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați beforeleaving feedback-ul sau se aplică litigiului.

❤❤❤Multumesc ❤❤❤

Sku: t1836


  • Numărul De Model: Ochii De Jucărie
  • Avertizare: Blythe Ochii
  • Tip De Element: Papusa Accesorii
  • BJD/SD Atribut: Globul ocular
  • Tip: Accesorii
  • Gen: Unisex
  • CN: Guangdong
  • Varsta Recomanda: 14+y
  • Material: Lipici Picurare
  • Nume De Brand: YESTARY
  • Mfg Număr De Serie: Moda
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiuni: Blythe Ochilor De Păpușă De Jucărie
  • Forma: blythe

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți