/wp-upload-18403/images_Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit-1.jpg /Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit_picture-18403/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-18403/images_Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit-2.jpg /Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit_picture-18403/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-18403/images_Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit-3.jpg /Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit_picture-18403/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-18403/images_Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit-4.jpg /Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit_picture-18403/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-18403/images_Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit-5.jpg /Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit_picture-18403/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-18403/images_Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit-6.jpg /Masina-da-sh-cam-sârmă-oglindă-dvr-hardwire-kit_picture-18403/pic_6.jpeg 5

Masina Da sh Cam Sârmă Oglindă DVR Hardwire Kit de cabluri Video Recorder 12/24V La 5V Mini USB Încărcător Linie Auto-Da-shcam Camerat

Fereastra Din Spate
21.50lei 43.05lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

modname=ckeditor

Puncte:

1. Durabil Fir: Cu fir corpul asta da shboard cam hardwire kit-ul este construit cu sârmă de înaltă calitate, care este extrem de puternic, capabil de a suporta tensiune puternică, fără a se rupe sau deforma, asigurând o performanță de lungă durată și stabilă sursă de alimentare pentru camera ta.

2.Securitate îmbunătățită: Menține vehiculul dumneavoastră și das hboard cam în condiții de siguranță de riscuri electrice cu cablu kit.Acesta oferă protecție de supracurent care se oprește fluxul de putere atunci când curentul depășește 3A, de joasă tensiune de detectare a detecta tensiune scăzută a bateriei și pentru a preveni scurgere baterie, și o 3A curent rapid-lovitură de siguranțe pentru a proteja masina de circuit de la scurt-circuite.

3. Flexibile Opțiuni de Alimentare: Ține-ți da shboard cam pornit 24/7 cu cablu kit.Acesta oferă cabluri flexibile opțiuni, inclusiv baterie și putere ACC.Tensiunea-reducerea linie previne scurgere a bateriei de mai jos 11.6 V, asigurând buna masina de aprindere.În Plus, pas în jos linie nu se va scurge putere după ce mașina este oprită.

4. Aplicații de versatil: Toate dispozitivele electrice care necesită o tensiune de 5V poate să profite de nostru das hboard cam hardwire kit.Converti masina 12-24V tensiune la 5V, furnizarea sigură și stabilă sursă de alimentare pentru diverse aparate, inclusiv GPS, detectoare radar, și mai mult.

5. Inteligent Dispozitive de Încărcare: Puterea de masina ta în timp ce utilizați dispozitive electronice tabloul de bord nostru cam hardwire kit.Echipat cu un 5V 1.5 O interfață USB, bucurați-vă de un mediu stabil și rapid de încărcare de viteză pentru diferite dispozitive care utilizează aceeași interfață.

Descriere:

Nostru hardwire kit pentru da shboard camere de caracteristici de înaltă calitate de sârmă și taie automat de putere pentru a se asigura 24 de ore de funcționare continuă (power off, atunci când tensiunea bateriei este mai mică decât 11.6 V).Acesta convertește 12-24V tensiune în mașină la 5V prin USB interfață, furnizarea neîntreruptă de energie pentru dispozitivul dumneavoastră.Bucurați-vă de hassle-free și de conducere în condiții de siguranță cu cablu kit.

Caietul de sarcini:

1. Numele produsului: Da shboard Cam Hardwire Kit

2. Interfață de ieșire: Mini&Typec

3. Temperatura de lucru: -20~80℃

4. Tensiune de intrare: 12-30V

5. Protecție de joasă tensiune: 11.6 V

6. Produs material: de înaltă calitate ABS

7. Protecție de supracurent: 3A

8. Produs lungime: 3. 2M

9. Tensiune de ieșire/curent 5V/2A

10. Putere maxima: 10W

Pachet de listă:

Tabloul de bord Cam Hardwire Kit x 1

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Sku: t18403


  • Tip De Material: De înaltă Calitate ABS
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Cabluri, Adaptoare & Prize
  • Numele Modelului: Das hboard Cam Hardwire Kit
  • Afară De Putere: 10W
  • Element Dimensiune: 22x15x6cm
  • Caracteristici Speciale: Flexibile Opțiuni De Alimentare

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți