/wp-upload-19836/images_Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de-1.jpg /Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de_picture-19836/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-19836/images_Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de-2.jpg /Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de_picture-19836/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-19836/images_Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de-3.jpg /Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de_picture-19836/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-19836/images_Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de-4.jpg /Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de_picture-19836/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-19836/images_Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de-5.jpg /Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de_picture-19836/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-19836/images_Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de-6.jpg /Creative-non-skid-bookend-multifunctional-rasina-de_picture-19836/pic_6.jpeg 5

Creative Non-Skid Bookend Multifunctional Rasina De Artizanat Lucrate Manual Ornament Pentru Casa Living Decor De Birout

Accesorii De Birou & Organizator
179.48lei 276.13lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Creative Non-Skid Bookend Multifunctional Rasina De Artizanat Lucrate Manual Ornament Pentru Casa Living Decor De Birou

Caracteristici:

1. Acest raft este realizat din material de rășină, rezistent la uzura, non-alunecare, nu este ușor să se estompeze, și durabil.

2. Suport stabil: rafinat bookends sunt potrivite pentru cărți grele.Adăugați-l la camera copiilor pentru a păstra cărțile organizat.

3. Manual opera de arta: decorative raft este handmade, realizate de înaltă calitate de rășină și de mână-pictat.Aceste frumoase bookend va evidenția cărți și gust.

4. Multi-scop: Rășină bookends poate fi folosit pentru a plasa reviste, cărți, Dvd-uri, jocuri, cataloage, enciclopedii, manuale, cărți hardcover, cărți de benzi desenate, lianți, rețete, cărți de referință, albume de familie, etc!

5. Potrivit pentru mai multe ocazii: unic încheie cu stil retro, de asemenea, potrivit pentru bucatarii, camere de studiu, camere de zi, colțuri, rafturi de perete, săli de ședințe, etc. Și poate fi folosit ca un cadou.

Notificare:

1.Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material: Rasina

Dimensiune: Single16.5*9.5*17cm

Lista De Pachete:

2 x Suporturi pentru cărți

Sku: t19836


  • Nume De Brand: DOORSACCERY
  • Numărul De Model: Bookends
  • Tip: Bookends
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți