/wp-upload-2043/images_Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil-1.jpg /Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil_picture-2043/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-2043/images_Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil-2.jpg /Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil_picture-2043/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-2043/images_Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil-3.jpg /Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil_picture-2043/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-2043/images_Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil-4.jpg /Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil_picture-2043/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-2043/images_Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil-5.jpg /Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil_picture-2043/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-2043/images_Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil-6.jpg /Rapid-și-ușor-de-sertar-slide-înlocuire-versatil_picture-2043/pic_6.jpeg 5

Rapid și Ușor de Sertar Slide Înlocuire Versatil Sertar Slide Ghiduri Combo Potrivit pentru Biroul de Acasă și Școală Folosi Dropshipt

Hardware
18.60lei 27.79lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

OOTDTY

Repara cu ușurință vechi sertare cu pachet convenabil de sertar slide ghiduri și șuruburi.Perfect pentru diferite tipuri de mobilier.

Nostru opritoare sunt realizate din material plastic durabil, asigurând utilizarea de lungă durată.Spune la revedere de la rupt sau deformat sertar slide-uri!

Potrivit pentru DIY entuziaști și profesioniști deopotrivă, ușor noastră de a instala sertar slide ghiduri nu necesită instrumente speciale.Oricine poate upgrade-uri lor de mobilier mai ușor!

Transforma funcționalitatea de mobilier cu încredere sertar slide ghiduri.Bucurați-vă de netedă și confortabilă eliberează sertar operațiune de fiecare dată!

Versatil și potrivite pentru o varietate de sertare, nostru glisați ghidajele sunt un plus pentru orice colectie de mobilier.Îmbunătăți opțiune de stocare azi!

Caietul de sarcini:

Material: plastic+metal

Size: 4.85x2.7cm & 4.7x3.7cm

Pachetul Include:

1 set Sertar Slide-uri

Notă:

Vă rugăm să permiteți-de la 1 la 3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita,

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Sku: t2043


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți