/wp-upload-21442/images_100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume-1.jpg /100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume_picture-21442/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-21442/images_100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume-2.jpg /100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume_picture-21442/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-21442/images_100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume-3.jpg /100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume_picture-21442/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-21442/images_100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume-4.jpg /100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume_picture-21442/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-21442/images_100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume-5.jpg /100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume_picture-21442/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-21442/images_100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume-6.jpg /100-250-ml-mini-electric-usturoi-elicopter-de-legume_picture-21442/pic_6.jpeg 5

100/250 ml Mini Electric Usturoi Elicopter de Legume Chili Carne de Ghimbir mașină de tocat Masina de Robust Rezistent USB de Încărcare de Bucatarie Blenderet

Electrocasnice
87.46lei 92.07lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Vă rugăm să rețineți că!!!!Produsele noastre sunt încărcate toate produsele.Dacă tu crezi că produsele nu pot lucra în mod normal, nu le pot percepe în conformitate cu manualul produsului, sau contactați magazinul nostru de servicii pentru clienți din nou!Nu ridica dispute și să dea comentarii pe călătorii de afaceri, în caz contrar magazinul nostru nu acorde atenție pentru a le.Numai prin comunicarea cu fiecare alte putem rezolva problema.Multumesc.

Un mic ajutor pentru ușor de tocare:

Perfect instrument de bucatarie pentru tocat usturoi, ghimbir tocat, tocat ardei iute proaspăt, tocat arahide, carne, dovleac paste, etc., care este un must-have artefact pentru cercetări alimentare iubitorii.

Caracteristici:

1.Robust și Durabil: lama din oțel Inoxidabil este rezistent și durabil, și poate reduce în mod eficient.Alimente grad plastic in cupa nu contine BPA, se poate păstra în condiții de siguranță alimentară.

2. Quick Chop: lamă Ascuțită de usturoi elicopterul poate de repede cotlet de usturoi, condimente, nuci, legume, carne, cuburi de gheata, etc. Este foarte potrivit pentru mici de alimente.Puteți să-l utilizați pentru gătit, completarea alimente pentru copii, smoothie băuturi.

3. Curățare ușoară: pur și Simplu pune alimente sau ingrediente în mini procesor de alimente de mână, închideți capacul și să înceapă cu un singur buton să taie rapid alimente.Castron și lama pot fi separate, pentru o curățare ușoară.

Despre acest articol

👍 Cu USB Reîncărcabilă Usturoi Elicopter: Ca un 250ML usoare electric mini elicopter este perfect pentru locuri de muncă mici, ca de tocat usturoi, ghimbir, ardei, carne, legume, ceapă, nuci și mai mult, încărcare prin USB.Ai putea folosi taie mâncarea în bucăți mai mici.Ca taie mai mult timp, alimentele vor fi mai mici și mai mici.

🥗Design de siguranță Și de Mare Material: Hviww mini electric, mașină de tocat usturoi adoptă BPA gratuit material care este inofensiv pentru familia ta.Asigurați-vă că mini usturoi este plasat exact în slot, ceea ce face sigur usturoi tocat va începe să lucreze.

🌶️ Ușor de Operare: electric concasor să vă rămas bun de la mână trăgând, pe care le puteți doar să apăsați butonul de pe partea de sus pentru a automat zdrobi.Proiectat cu 304 din oțel inoxidabil lame sunt ultra-ascuțite și puternice.Apăsați și țineți apăsat butonul de sus pentru a porni motorul, și eliberați-l pentru a opri, te face să te controla gradul de alimente rupe în bucăți.

💦 Ușor de curățat: corpul nostru mini elicopter poate fi demontat, iar lama poate fi îndepărtat după utilizare și se spală în mod direct cu apa.care este ușor de curățare cu nici un reziduu,foarte convenabil.

🥣 Încălzirea Sfaturi: Pentru legume/fructe cu greu pielea, îndepărtați-o primul.Pentru hard rădăcini, cum ar fi morcovi, sfecla rosie, vă rugăm să preoil sau cuptor cu microunde-le înainte de a utiliza produsele alimentare elicopter.

Sku: t21442


  • Conservarea Căldură Funcția: No
  • Origine: China Continentală
  • Rata de rotație(RPM): 20000
  • Funcția: Alte, legume de tăiere, Fructe&Legume, Juice Extractor, Suc De Fructe, Tocarea Cărnii, Amestecand
  • Tensiune (V): 220V
  • Amestecare Materialul Arm: Din Oțel Inoxidabil
  • Nume De Brand: GIFCO
  • Controale De Tip: Touchpad-ul
  • Numărul de Bucăți: 1
  • Capacitate (l): 0,5 L
  • Putere (W): 750W
  • Materialul Carcasei: Plastic
  • Numărul De Model: EX-288, 3 În 1 Blender Electric
  • Lama Numărul: 3
  • Numărul de Setări de Viteză: 3
  • Material Container: Plastic
  • Lungime cablu (m): 1.5
  • Stil: Handheld
  • Caracteristici: Zdrobire, Multifunctional, Modul Turbo

Recenzii ale clienților

Bazat pe 1 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating
Oaspete

SUNNY este foarte profesionist și pacient în timpul nostru de comunicare.

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți