/wp-upload-22016/images_Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri-1.jpg /Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri_picture-22016/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-22016/images_Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri-2.jpg /Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri_picture-22016/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-22016/images_Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri-3.jpg /Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri_picture-22016/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-22016/images_Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri-4.jpg /Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri_picture-22016/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-22016/images_Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri-5.jpg /Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri_picture-22016/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-22016/images_Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri-6.jpg /Spectru-complet-de-280-de-led-uri-de-plante-cresc-becuri_picture-22016/pic_6.jpeg 5

Spectru complet de 280 de Led-uri de Plante Cresc Becuri vegs calendarul Estompat Timer Control de la Distanță cu efect de Seră să crească cutie V27t

Lumini & Iluminat
133.18lei 221.94lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Spectru complet de 280 de Led-uri de Plante Cresc Becuri vegs calendarul Estompat Timer Control de la Distanță cu efect de Seră să crească cutie

Caracteristică

1. Potrivit pentru hydroponics, horticultură, casa verde

2. Suitale de plante de plante, în creștere, înflorire și fructe

3. Suitale pentru toate tipurile de plante, cum ar fi tomate, ardei iute, ierburi, salata verde, și așa mai departe Caietul de sarcini: 【3 SPECTRUL de frecvențe MODURI】Această crească lampa a fost conceput cu spectru complet super-luminos Led-uri și 3 moduri de a oferi un spectru mai lumina cu spectru complet pentru a ajuta plantele să crească mai repede și mai sănătos în toate etapele. [Disipare a Căldurii excelent și de Lungă de Viață]- 100W LED-uri Cresc de Lumină Bec cu mai bine de metal aluminiu cu radiator shell conceput pentru a atinge excelenta disipare a căldurii.Menține temperatura în jos perfect, nici un zgomot, mai convenabil și mai sigur, eficient pentru creșterea plantelor și de protecție.Durată de viață mai lungă peste 50.000 de ore. [PORTABIL SOARE] Acest lucru a condus lumini Bec este potrivit pentru banane, trandafir, piper, rosii, cartofi, busuioc, salata verde,lamaie, brad, orhidee, menta, documente și orice alte fructe și legume.Notă: lumina este foarte luminos.Vă rugăm să nu se holbeze la ea pentru o lungă perioadă de timp.Vă sugerăm să porți ochelari de soare atunci când sunt sub lumina. 【UȘOR DE instalat 】Compatibil cu standardul E26 / E27 prize și 85~240V AC.Funcția: Control de la Distanță, a OPRIT și PE chei, este OFF off, PE, pe, Funcția de Sincronizare, apăsați butonul de sincronizare, lumină intermitentă, puteți seta anumită perioadă de timp.Moduri de iluminare: modul de Legume, Floare modul,modul Complet. 25%-100% Estompat 280pcs LED chips-uri: roșu lumină+ lumină albastră+UV +IR+lumina alb +galben Roșu chips-uri 630nm (184pcs)+lumina Albastru 460nm(80buc)+ lumina alba (6pcs)+lumina calda(6pcs) UV 395nm (2 buc)+IR 740nm (2 buc), Toate tipurile de plante cu flori : roșii, ardei , vinete , Rose ect.Tot felul de verdeturi : ierburi și legume cu frunze, salata verde , bok choy ect.De asemenea, potrivit pentru Interior, de gradina sau de interior, ghivece peisaj.Pentru: Flori,Plante,Legume În Creștere.Folosind: Cu Efect De Seră,Growbox,Cresc Cort.Caracteristică: Hidroponice Sisteme de echipamente.Sursă de lumină:Becuri cu LED-uri.Model: Led-Uri Cresc De Lumină.Tipul de bază: E27 plug Tensiune de Intrare: AC 85-265V Durata de viata : 50000 ore

Pachetul: 1 x LED-uri Cresc Light Bec 1 x Controler de la Distanță(Bateria nu inclusiv)

* Am expediat în întreaga lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).

* Comanda va fi expediată în termen de 2-3 zile lucrătoare.

* Am expediat doar a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

* Imaginile prezentate sunt doar pentru referință.

* SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de holoidays.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

* Datorită statutului de stoc si diferenta de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

* Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.

* Acceptam plata termeni de Temalaromana.ro de plată, și alți termeni populari.

* Dacă doriți să plătiți prin alți termeni, cu excepția de Garanție, vă rugăm să ne contactați în avans.

* Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la confirmarea comenzii.

* Noi oferim o garanție de 1 an pentru produsele defecte, accesorii de vin cu 3 luni garantie.

* Putem testa fiecare produs înainte de nava, si garantez ca este 100% de lucru.

* Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și client are până la 7 zile de la data primirii de înlocuire (Cumpărător ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile).

* Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare.Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

* Odată ce vom obține elementul retur, va vom trimite înapoi cât mai curând posibil.

* Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe partea cumpărătorului.

* Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.Sincer vă invităm să lăsați un Feedback Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

* Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Sku: t22016


  • Sursa De Alimentare: AC
  • Material: ABS
  • Chip de Led-uri: SMD 5730 LED chips-uri
  • Tip De Element: Cresc Lumini
  • Tensiune: 85-265V, AC 85V-265V, universal 110 220V
  • Nume De Brand: Gakaki
  • Lumina tip: 280 Led timer cresc de lumină calendarul stabilit
  • LED lungime de Undă: 380nm-800nm Spectru complet
  • Caracteristici: LED-uri Cresc Light
  • Este Estompat: No
  • Fascicul De Unghiul: 120 grade
  • Lățime: 12.5cm
  • Numărul De Model: 28110
  • Garanție: 1 an
  • Model: interior Led-uri Cresc Light, lămpi pentru plante
  • Utilizare: planta de gradina cresc de lumină
  • Origine: China Continentală
  • LED: ROȘU albastru lumina uv, ir alb galben
  • Corpul Material: Aluminiu
  • Tip: roșu albastru UV LED-uri IR growlight creștere lampa
  • Pachetul Inclus: Bec LED E27 plug
  • Tipul De Bază: E27 bec de baza socket plug
  • Certificare: CCC
  • Lungime: 11cm

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți