/wp-upload-2277/images_Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere-1.jpg /Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere_picture-2277/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-2277/images_Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere-2.jpg /Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere_picture-2277/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-2277/images_Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere-3.jpg /Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere_picture-2277/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-2277/images_Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere-4.jpg /Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere_picture-2277/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-2277/images_Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere-5.jpg /Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere_picture-2277/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-2277/images_Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere-6.jpg /Paiete-fata-rochie-de-flori-rafinat-stralucitoare-petrecere_picture-2277/pic_6.jpeg 5

Paiete Fata Rochie De Flori Rafinat Stralucitoare Petrecere De Aniversare Pentru Copii Lantern Maneca Ceai De Lungime Prințesă Neregulate Rochii A-Linet

Nunti & Evenimente
296.82lei 593.63lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Bine ati venit la Magazinul Meu

Informațiile necesare pentru custom-made rochii

Unitatea de dimensiune: inci sau centimetri (cm)

1. Culoare: -------

2. Bust: ------- cm

3. Talie: -------cm

4. Solduri:-------cm

5. Gol de la Etaj:-------cm

6. Înălțime:-------cm(De la partea de sus a capului la picioarele tale, fără pantofi)

7. Așteptat Sosirea Data: -------

(Pentru rochii cu mâneci, spune-mi te rog dimensiunile umăr la Umăr,la răscroială a mânecii, la Circumferenc

clienții datoria

- Vă rog să vă măsurați cu atenție și să ofere noi dimensiuni potrivite pentru rochia ta.

- Vă rugăm să ne dea dreptul informații de transport maritim, inclusiv numele complet, adresa de stradă, cu fermoar cod, numărul de telefon.Informații mai complete va face livrarea de rochie mai lin și repede.

- Pentru clienții din Brazilia, vă rugăm să ne dea CPF dumneavoastră dacă alegeți livrare rapida ca DHL, TNT, UPS sau Fedex de livrare pentru comanda dumneavoastră.

- Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe vor fi suportate de către cumpărător.Orice mențiune specială necesară pe colet, vă rugăm să ne contactați.

Produs sellpoints

Recomandat vânzător: clienților Noștri, în special sora & baby girl sunt mereu puse la o bună utilizare.acesta va deveni un vânzător în viitor.

Convenabil de utilizat: copilul fata de rochie este foarte ușor de a pune pe și decolare.acesta poate fi folosit ca un oaspete de nunta rochie, cabină de duș de mireasă rochie petrecere rochie de petrecere rochie, cadou de crăciun pentru mica ta printesa.

Materiale de inalta calitate: Realizate de înaltă calitate tesatura de poliester, moale și prietenos cu pielea, respirabil și confortabil de purtat.

NU e BUN de ELEMENTE, ELEMENTE de MARE✨:Roz Drăguț Copil Fată Rochii Dantela Perle 3D Fluturi Copilul Pageant Rochii Fetita de Ziua Rochie de Prima Împărtășanie

Proprietățile PRODUSULUI:✨ 1: Dacă sunteți în căutarea pentru produs, marca de sexemara este alegerea ta buna.Modelul tip de produsul nostru este floral.Produsul nostru aparține rochii fete cu flori.Ne-a mai multe stiluri de produsul nostru, ca și alții.Tesatura tip de produsul nostru este tul.Maneca stil este regulat.La decolteu este barca gât.Produsul nostru este fabricat din nc(de origine).

✨ 2: rochii de lungime a produsului nostru este de glezna-lungime.Silueta este rochie de bal.

MOTIVE PENTRU a CUMPARA:✨ Ziua rochii fete: această prințesă ziua de rochie este potrivit pentru fetita ta e ziua de naștere.potrivesc perfect cu o pereche de cizme martin, care este foarte fermecător și drăguț.

✨ Dantela concurs de rochii: dantela, rochii de concurs sunt proiectate cu v-gât adânc sexy si aplicatii de dantela, decorat cu strasuri, impodobita cu bowknot, ușor de pus și decolare.

CUMPARATORUL SPUNE:✨ Această frumoasă vă mulțumesc și am ajuns înainte de ora🥰.

Intrebare Si Raspuns

Q. Este o rochie la fel ca imagine?

O: Dideyttawl rochii sunt concepute în mod independent, astfel încât rochie vei primi este la fel ca imagine, frumos și de înaltă calitate

Q. rochii nevoie de fustă?

A:Unnecessary.The fusta este compusa din 4 straturi de tul moale,1 strat de fustă și 2 straturi de captuseala, astfel încât să nu trebuie să cumpere fusta mai

Î. Ce trebuie să fac dacă vreau să personalizați alte culori?

A: Vom accepta rochii la comanda, vă rugăm să ne contactați!Vă vom trimite un card de culoare pentru a alege culoarea

Î. Ce ar trebui să fac dacă nici una dintre dimensiuni se potrivesc copilului meu?

A: vă Rugăm să ne contactați!Vom accepta dimensiuni personalizate.

Q. există reduceri în magazin?

O: 1. Noile produse vor fi vândute la prețul cel mai scăzut, în prima săptămână.Prețurile vor reveni la normal după aceea.Puteți să mă urmați și a verifica afară noastre de oferte noi

2. Va vom trimite niște cupoane pentru fanii din timp în timp

Sku: t2277


  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Silueta: Rochie De Bal
  • Model Tip: Florale
  • Tesatura Tip: Tul
  • Stil: Rafinat
  • Maneca Stil: Regulat
  • Decolteu: O-Gât
  • Origine: China Continentală
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Decor: Aplicatii, Ștrasuri din mărgele, ARC, Dantela
  • Numărul De Model: WE001
  • Tip De Element: Rochii Fete Cu Flori
  • CN: Jiangsu
  • Imagini Reale: Da
  • Nume De Brand: viata nu regret

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți