/wp-upload-2315/images_3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit-1.jpg /3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit_picture-2315/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-2315/images_3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit-2.jpg /3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit_picture-2315/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-2315/images_3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit-3.jpg /3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit_picture-2315/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-2315/images_3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit-4.jpg /3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit_picture-2315/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-2315/images_3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit-5.jpg /3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit_picture-2315/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-2315/images_3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit-6.jpg /3x-a3-tablă-magnetică-uscată-șterge-calendar-stabilit_picture-2315/pic_6.jpeg 5

3X A3 Tablă Magnetică Uscată Șterge Calendar Stabilit de Tablă Planificator Săptămânal Pentru Frigider Frigider, Bucătărie 17X12 Incht

Electrice Friteuze
128.15lei 191.30lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Dragul Meu Prieten

Noi sprijinim en-Gros/Picătură de Transport maritim Pentru

Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"Picătură de Transport maritim Pentru", vom prioritiza.

Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

1.Într-un ocupat ai nevoie doar de o șterg calendar care se lipeste cu usurinta de la orice lucruri magnetice cu un magnet puternic.

2.Petrece mai mult timp de calitate cu copii mici si pe hobby-urile personale atunci când utilizați un hotel modern se șterg săptămânal magnetic meniu bord foaie pentru un frigider!

3.Încercați această primă gigant orizontală calendar săptămânal și mini-magnetic reutilizabile notepad pentru a fi de succes săptămâni după săptămâni.

4.Planul s & o fac tot timpul toate cele 12 luni-scrie un mesaj, sarcini, note, memo, orice proiect colegiu!

5.Fiecare mama, profesor, fată, tip ar place uscat șterge placi pentru a desena un tabel, corvoada, meniuri, pentru a folosi o masa de planificare, eveniment, petrecere scop, alimente.

6.Prietenii tăi vor iubi magnetizate tampoane, personalizate lista de verificare privind frigiderele sau perete magnetic.

7.Tabla magnetica program săptămânal au secțiuni mai mari și o mulțime de spațiu la punct toate întâlnirile importante.

Stil: Tip Suspensie

Moliciune: Poate Fi Flexibil Moale Tablă De Scris

Folosit pentru: Desen ,de înregistrare și de planificare

culoare:așa Cum se arată

material:protecția Mediului magnet + PET + EVA

dimensiune:30x42cm

Conținutul Pachetului:

3 x magnet de frigider

3 x Radiera

24 x pe baza de Apa stilou (culoare aleatorii, de culoare nu pot fi selectate)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

3X A3 Tablă Magnetică Uscată Șterge Calendar Stabilit de Tablă Planificator Săptămânal Pentru Frigider Frigider, Bucătărie 17X12 Inch

Sku: t2315


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți