/wp-upload-2343/images_Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela-1.jpg /Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela_picture-2343/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-2343/images_Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela-2.jpg /Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela_picture-2343/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-2343/images_Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela-3.jpg /Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela_picture-2343/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-2343/images_Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela-4.jpg /Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela_picture-2343/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-2343/images_Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela-5.jpg /Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela_picture-2343/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-2343/images_Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela-6.jpg /Transparent-13x6-afro-pervers-ondulat-peruca-dantela_picture-2343/pic_6.jpeg 5

Transparent 13x6 Afro Pervers Ondulat Peruca Dantela Fata Pre Smuls 4x4 Dantela Umane Peruca de Păr Pentru Femei Marginile Buclat Parul Copiluluit

Extensii De Par & Peruci
576.97lei 977.90lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Pervers Marginile Parul Cret Natural Parului Pervers Drept Peruci Par Uman pentru Femei de culoare

Material: mongolă Remy de păr Uman de tineri donatori.

Coafuri: Pervers Direct, Natural Parului Cret si Parul Copilului, mai natural

Lungimea parului: 8"-26" inci.

Caracteristici: Vărsat Gratuit, Gratuit Incurcatura, În Mod Corespunzător Albite De Noduri

Capac Tip: 4x4 Dantela Umane Peruca de Păr, 13x4 Dantelă Față Peruci Par Uman & 13x6 Dantela Frontal Peruci Par Uman

Capac dimensiunea: Dimensiunea Medie, circumferinta este de 22-22.5 cm.Mici și Mari Dimensiuni disponibile.

Cuvinte inainte de a Comanda

1.Pentru par culoare: culori de Păr sunt pur umane vopsit, este comun care are o diferență de culoare din cauza unor erori umane, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face culoare ca imagine.Vă rugăm să constate dacă nu puteți accepta acest lucru, nu pentru loc.Ne puteți contacta pentru a obține imagini înainte de a comanda.

2.Pentru coafura: Avem stilist profesionist va încerca cel mai bun pentru a face bucle și valuri în același mod.Dar bucle și valuri sunt realizate manual, nu este acceptabil există o diferență mică, vă rugăm să înțelegeți.

3.Dacă ai plasat comanda, care înseamnă că puteți accepta această declarație, dacă nu, vă rugăm să nu plasați comanda, multumesc!

Aviz De Expediere

1.Pentru comenzi regulate, putem să-i scoată în 24 de ore, vă rugăm să constate că adresa nu poate fi schimbat după comanda plasata.Asigurați-vă că alegeți dreptul adresa înainte de a face plata.

2. P. O. Box adresa nu sunt acceptate de către FedEx/ DHL, alegeți adresa fizică înainte de a plasa comanda.

3.NU autoriza FedEx/DHL să lase pachetul la ușa ta, fără semnătură, în scopul de a evita pierderea pachetului.

4.Dacă nu ați primit pachetul, dar se arată livrate, vă rugăm să ne contactați imediat sau apel local FedEx/DHL pentru a găsi pachetul.Nu vă faceți griji, vă vom ajuta să găsiți pachetul, nu va lasa sa te ia de pierdere.

5. Este frecventă situația în care unele țări percepe TVA si TAXE de import internațional de colete.Te rog remarcat faptul că taxele sunt percepute de către autoritățile vamale sau de guvern nu noi, nici pe Ali Express.Este cumpărătorilor obligația de a plăti impozitele, vă rugăm să înțelegeți.Puteți afla mai multe despre politicile vamale și contactați-ne dacă ne poate ajuta.Vă rugăm să asigurați-vă că puteți accepta taxe, dacă orice.

Transport Gratuit În Întreaga Lume

Oferim transport gratuit pentru aproape peste tot în lume.De obicei, durează 3-5 zile în America de Nord, 4-6 zile în Europa și Australia, 7-10 zile în Africa și 7-15 zile în Africa de Sud.

Despre Capac De Dimensiune

Peruca este dimensiunea medie ca implicit, dacă aveți cereri speciale despre peruca, vă rugăm să ne contactați sau să lăsați o notă atunci când plasați comanda.

Despre Lungimea Parului

Lungimea parului listate pe site-ul este întins lungime.Cret si ondulat firele de păr vor fi mai scurte decât părul drept, deoarece acestea sunt realizate din fire drepte.Atunci când se măsoară lungimea parului, asigurați-vă întindeți părul drept, și măsura de la rădăcini până la capăt.

Îngrijirea Părului

Peruci este fabricat din 100% par uman, este ușor să aibă grijă.Pentru fire de par cret, nu sugerez să utilizați piepteni cu o perie.Folosiți-dinte larg piepteni sau mâna ta să se spele.

După Primirea Parul

Este extrem de apreciat dacă ne votezi de 5 stele review pozitiv cu imagini în Ali Express parte de Feedback.Comentariul tau bun este o mare încurajare pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să NU contestă sau scrie feedback-ul negativ.CONTACTAȚI-NE și dă-ne o șansă de a rezolva problema pentru tine, vom încerca noastre cele mai bune pentru tot ce putem pentru a vă ajuta și a face să vă mulțumiți cu serviciul nostru.

Politica De Returnare

Oferim 15 zile retur gratuit după ce pachetul a fost livrat.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și vrea să se întoarcă.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține reveni cu detalii.

Asigurați-vă că elementele sunt în condiții bune.Nici dantelă tăiate, nu se spală, nu procesul.Nu procesul părul în caz contrar, aceasta va afecta de-a doua vânzare.

Te rog remarcat faptul că taxele poștale de returnare este pe cumpărătorul este responsabil.Nu avem eticheta de retur.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a te face fericit.

Q1: Pot fi indreptate, ondulate?

O:Trata parul, deoarece este propriul păr.Folosiți un fier plat/de îndreptat, dar și cu propriul păr, nu folosiți niciodată instrumente fierbinte de prea multe ori.

Q2: Pot vopsi sau decolora parul?

A:yes.The parul poate fi colorat.Ca regulă generală, este mai ușor de a întuneca parul decat la bricheta de păr.Vă recomandăm cu coafor vopsi extensiile, colorat i-vă întotdeauna prezintă un risc ridicat de, nu iese nuanta vrei.Dacă nu puteți ajunge la un salon, utilizați o calitate bună colorare a părului și de a testa un mic eșantion mai întâi, vă rog.

T3: Pot spăla părul?

A:puteți spălați-le ca pe propria ta.Șampon și balsam.Pentru că părul nu este atașat la scalp,nu este obtinerea de uleiuri ar trebui să fie.De asemenea, am recomandăm să folosiți un tratament de par pe ele la fiecare câteva săptămâni.

Q4: Pot sufla-se usuce parul?

O:extensiile pot fi sufla-uscate pe setarea scăzut, dar nu este recomandat să o fac prea des.Cel mai bine este să-ți lași extensii de par uscat în mod natural după spălarea lor.

Q5: de Ce parul meu se încurca?

O:parul poate incurca din cauza uscăciune, ulei, murdărie construi-up și nu pieptene (pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi.Asigurați-vă că să se spele și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână, pieptene parul de zi cu zi și de a folosi de hidratare scade.

Sku: t2343


  • Păr Uman Tip: Părului Brazilian
  • Poate Fi Permed: Da
  • Capac De Dimensiune: mici, Mare, Dimensiunea medie
  • Articole per Pachet: 1 Singura Bucata
  • Tip De Element: Peruca
  • Culoare de Dantela: Maro Mediu
  • Potrivit Moarte Culori: #27
  • Origine: China Continentală
  • Peruca Dantelă Tip: Peruci Fata Dantelă, Parte Profundă, Dantela Parte
  • Material De Calitate: Remy De Păr
  • Textura: Pervers Cret
  • Material De Bază: Swiss Dantela
  • Material: Păr Uman
  • Metoda: Jumătate Masina De Facut & O Jumătate De Mână Legată
  • Nume De Brand: Fermecător Regina
  • Peruci Lungime: mult

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți