/wp-upload-2586/images_Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer-1.jpg /Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer_picture-2586/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-2586/images_Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer-2.jpg /Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer_picture-2586/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-2586/images_Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer-3.jpg /Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer_picture-2586/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-2586/images_Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer-4.jpg /Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer_picture-2586/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-2586/images_Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer-5.jpg /Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer_picture-2586/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-2586/images_Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer-6.jpg /Aer-de-încălzire-a-țevii-de-eșapament-autos-aer_picture-2586/pic_6.jpeg 5

Aer De Încălzire A Țevii De Eșapament Autos Aer De Încălzire A Țevii De Eșapament Tub De Automobile Din Oțel Inoxidabil De Încălzire Evacuare, Teava De Esapament Accesoriit

Echipamente Electrice
37.30lei 74.60lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Glonțul P oints:

1. Durabil și rezistent la rugină: din oțel inoxidabil de calitate, care este rezistent la rugină și rezistent la temperaturi ridicate, acest ulei de încălzire a țevii de eșapament are o durată lungă de viață și poate rezista în condiții dure. 2. În condiții de siguranță și de încredere: funcționarea sigură și fiabilă de acest ulei de încălzire a țevii de eșapament este asigurat cu design retractabil în timpul funcționării și opririi.Sale în mod independent sprijinit de eșapament reduce sarcina pe conducta de evacuare, asigurându-performanță îmbunătățită și fiabilitate. 3. Utilizări largi: Răsfățați-vă într-eficiente de încălzire cu ulei de încălzire a țevii de eșapament, care este special conceput pentru aer-ulei de încălzire.Dispunând de un 24mm priza, se stimulează încălzire eficiență și performanță.Cu ușor de instalare montare, experimenta beneficiile de încălzire a crescut puterea. 4. De Reducere a zgomotului: Asigura o pașnică și liniștită, spațiu cu acest ulei de încălzire a țevii de eșapament.Performanța stabilă și excelent efect de reducere a zgomotului reduce zgomotul de poluare.Nu nivelul de zgomot pentru tine și pentru alții, doar căldură și liniște.

5. Instalare ușoară: puteți instala acest ulei de încălzire a țevii de eșapament în doar câteva minute, fără orice instrumente complicate.Este, de asemenea, economisește energie și reduce costurile de încălzire.

Descriere: Ulei de Încălzire Evacuare are o durată lungă de viață și simplu de instalare.Său unic, conceput de eșapament poate fi independent susținut, asigurându-nici un zgomot de ieșire pentru tine și alții.Perfect pentru aer-ulei de încălzire, acest produs asigură efort de instalare și performanță optimă.

F res: 1. Material: otel inoxidabil 2. Dimensiune: 60/100/150/200cm

3. Aplicabile modele de masini: de uz general

Atenție: 1. Datorită lumină diferită și setările ecranului, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine. 2. Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți-1-2cm diferență în dimensiune.

Li st:

1 x ulei de încălzire a țevii de eșapament

Sku: t2586


  • Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea: China
  • Piese: Asamblare
  • Origine: China Continentală
  • Tip: De Ardere De Tip Incalzitor
  • Caracteristici Speciale: O funcționare sigură și fiabilă

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți