/wp-upload-27294/images_Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth-1.jpg /Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth_picture-27294/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-27294/images_Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth-2.jpg /Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth_picture-27294/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-27294/images_Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth-3.jpg /Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth_picture-27294/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-27294/images_Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth-4.jpg /Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth_picture-27294/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-27294/images_Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth-5.jpg /Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth_picture-27294/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-27294/images_Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth-6.jpg /Bluetooth-adaptor-auto-38w-de-tip-c-pd-qc3-0-bluetooth_picture-27294/pic_6.jpeg 5

Bluetooth Adaptor Auto 38W de Tip C PD+QC3.0 Bluetooth Transmițător FM Cu LED Backlight Wireless cu MP3 Player, Suport Microfont

Fereastra Din Spate
60.11lei 105.47lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

[38W PD & QC Încărcare Rapidă]Există 3 porturi USB, care poate încărca două dispozitive simultan prin intermediul PD3.0 și QC3.0 port (38W în total) și un port de încărcare normală.PD Port până la 20W ieșire poate încărcare rapidă a dispozitivelor compatibile la 50% în doar 30 de minute.Extrem de rapid decât în mod normal, mod de încărcare, 15% în 30 de minute.

[9 Culoare LED Backlight]7 singură culoare moduri de iluminare si 2 ciclul moduri de culoare se poate obține un afișaj vizual uimitoare de culori, inclusiv roșu, albastru, verde, galben, violet, cyan, alb, curcubeu, respirație curcubeu.Puteți păstra culoarea sau dezactiva LED-ul.Crearea de noi atmosfera la masina de spațiu interior.

[Îmbunătățită Microfon & apeluri Hands-free]FM transmițător Bluetooth masina utilizeaza mai puternic microfon și dotate cu zgomot și vânt suprimată de către CVC.Toate într-un singur buton: preluare/respingere/mână/rechemare permite să comutați fără probleme între apeluri și muzică.

[Bucurați-vă de Muzică HiFi cu Efecte Bas]masina adaptor Bluetooth este realizată cu Bass efecte de sunet, care pot spori muzica heavy bass melodii sau muzica usoara.Mai mult decât atât, aceasta susține redarea de muzică de la dispozitivul compatibil Bluetooth sau USB flash drive.

[Lat Compatibilitate] Bluetooth transmițător FM pentru auto poate fi folosit cu orice dispozitiv Bluetooth, cum ar fi iPad, iPhone, iPod, HTC, Galaxy, Sony, MP3 player, tableta și Smartphone-uri Android.Și se potrivește 12V-24V auto.

Culoare: negru

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 x Transmițător FM

1 x Manual de limba engleză

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Temalaromana.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Temalaromana.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Sku: t27294


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți