/wp-upload-2907/images_Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie-1.jpg /Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie_picture-2907/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-2907/images_Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie-2.jpg /Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie_picture-2907/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-2907/images_Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie-3.jpg /Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie_picture-2907/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-2907/images_Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie-4.jpg /Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie_picture-2907/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-2907/images_Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie-5.jpg /Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie_picture-2907/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-2907/images_Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie-6.jpg /Copii-papetărie-kituri-de-crăciun-cadou-de-papetărie_picture-2907/pic_6.jpeg 5

Copii Papetărie Kituri de Crăciun Cadou de Papetărie Seturi Eraser Suite Craciun Cadouri Y9RFt

Rechizite Școlare
9.91lei 11.54lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

OOTDTY

Ridica munca sau zonei de studiu cu acest pachet de 2 Crăciun tematice seturi de papetărie, perfect pentru sezonul de vacanta.

Fabricat din plastic de bună calitate, aceste 6 seturi de piese caracteristică culori vibrante, asigurând durabilitate și fiabilitate pentru utilizarea de lungă durată.

Potrivit pentru studenți, profesioniști, și papetărie entuziaști, aceste seturi oferi toate instrumentele esențiale necesare pentru scris, desen, și de organizare.

Dacă ești la școală, în casa ta, birou, sau orice alt cadru, aceste seturi portabile sunt convenabile pentru utilizarea in diferite medii, ceea ce le face versatil pentru orice ocazie.

Nu numai ca sunt aceste seturi practice pentru utilizarea de zi cu zi, dar, de asemenea, face mare cadouri sau decoratiuni, adăugând o notă festivă pentru orice spațiu.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Rosu/Verde Galben Albastru

Greutate pachet: aprox.120g

Dimensiune: aprox.18x14x1.6cm/7.08x5.51x0.62in

Pachetul Include:

2 Pachet de Crăciun Cadou de Papetărie Kituri(6buc/set)

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!

Sku: t2907


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți