/wp-upload-3255/images_Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa-1.jpg /Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa_picture-3255/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-3255/images_Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa-2.jpg /Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa_picture-3255/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-3255/images_Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa-3.jpg /Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa_picture-3255/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-3255/images_Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa-4.jpg /Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa_picture-3255/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-3255/images_Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa-5.jpg /Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa_picture-3255/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-3255/images_Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa-6.jpg /Mehofond-christams-fondul-de-exterior-din-lemn-casa_picture-3255/pic_6.jpeg 5

Mehofond Christams Fondul De Exterior Din Lemn, Casa De Bomboane De Trestie De Zăpadă La Sol De Crăciun, Fotografie Portret, Fotografie De Fundal Studiot

Camera Video & Foto
180.52lei 316.69lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Serviciile Noastre 1. Suport pentru personalizarea textului din imagini, rețineți doar textul exact care trebuie să fie adăugate atunci când comanda.Vom personaliza în funcție de nevoile dumneavoastră. 2. Suport imagini personalizate, poti contacta vânzătorul și trimite imagini de la vânzător e-mail:

Notă: vă rugăm să acorde o atenție la informații în termen de 48 de ore de la comanda, va vom trimite o poza cu tine pentru confirmare, după ce am făcut-o!

Avem o echipa de design profesional, de sprijin personalizate, diverse modele;

Noi avem propria noastră fabrică, de obicei, nava în termen de 3 zile de la efectuarea plății;

Avem perfecta după-vânzare service, va răspunde la comenzile cu probleme termen de 12H.

Vă rugăm să ne dea o șansă de a coopera.Vom încerca noastre cele mai bune să am o bună experiență de cumpărături

Despre Dimensiuni :

Dimensiunea noastră este lățimea x înălțimea, unitatea este cm.De exemplu, 300x200cm înseamnă 300cm larg și 200cm mare.

Despre Materiale:

Fotografie profesionala recomandă poli materiale!

Noul material

Material de bumbac: e mai gros, mai ușoare, și în general mai bine decât de vinil.E moale, elastic, realiste colorate tesatura cu mână-cusute margini finisate.Acesta poate fi spălate călcate și pentru a scăpa de riduri.Durabil pentru utilizarea pe termen lung.Potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.

Larga Utilizare: Pentru evenimente si petreceri de nunta, de nou-nascut, ziua de nastere, copil de dus, de absolvire, de vacanță, de festival.De asemenea, pentru fotografie sau filmare fotografiere.Alte utilizări cum ar fi tapet, perdele, fețe de masă, sau tapiserie poate fi considerat prea.

Poliester:

Imaginea este clar, realist,stereo sens este puternic,reutilizabile,ecologic.

Articole pliate, suport de călcat și de spălat, ușor pentru a elimina cutele

Caracteristici

Compara cu hârtie și de vinil context,poliester este rezistent la apa,gros,rezistent,luminos de culoare,fără sudură și winkle gratuit.Maximă fără sudură latime de 300cm.

Decor Perfect pentru fundal fotografie,nunta,de nou-nascuti,copii,cabina foto,botezuri,absolviri,petreceri și multe altele,de asemenea, perfect pentru televiziune,producție video și digital trade show,pe scară largă panou de fotografie.

Dacă fundalul este murdar,puteți să-l arunci în mașina de spălat.Acesta poate fi pliat pentru transport ușor,puteți să-l utilizați în aer liber,este alegerea preferată pentru fotografi.

Subțire-Vinil:

De înaltă calitate și nu se estompeze ușor;ușor,ușor de depozitat și transportat.Elementele trimis pliat și-au cute.

Caracteristici

Imaginea este realist,Stereo sens este puternic.Maximă fără sudură latime de 300cm,moale,ușor, Ușor de Ori & Carry,mai ieftin și lumină decât o pânză de Poliester,dar este încă tearproof, Nu rezistent la apa,Poate fi folosit doar pentru fotografie de interior,Asa ca este Mai potrivit pentru utilizarea o singură dată.astfel de petrecere,de familie, fotografi...

Notă:nu atingeți-l cu apă.

Aici sunt moduri de a elimina ridurile:

1) rulezi strâns cu un cilindru pentru 3-4 zile,totul va fi ok.

2) Dacă este necesar, vă rugăm să de fier suprafața din spate cu temperatură scăzută și este mai bine pentru a pune un strat de pânză în mijloc,astfel încât să nu distrugă imaginea.

Dar creatia nu poate fi eliminat complet, Deci, dacă nu puteți accepta, vă rugăm să cumpere cu prudență.

Un fel de memento:

Clienții internaționali, vă rugăm să rețineți că prețul total al comenzii nu include orice taxe vamale sau taxe.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului și nu sunt incluse în factura de livrare sau total.Despre culoare: vă Rugăm să rețineți că există multe diferite de afișare rezoluție între calculatoare, astfel încât culoarea afișate pe ecran pot a aberațiilor cromatice.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita această situație, vă mulțumim pentru înțelegere..Q: Cum de a face fundal personalizate?

A: puteți trimite cererea ta la serviciul nostru pentru clienți sau lăsați un mesaj la comanda,designer-ul nostru va proiecta pentru tine,atunci trimite un eșantion pentru a vă ajuta să-l confirme.

Dacă doriți imprimate propria imagine, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, sau trimite e-mail nostru: mehofoto,yahoo.com vom fundal de imprimare cu imaginea ta.

Q: Cât de mult va costa, care pot primi produsele?

A: Avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a produce bunuri.

Dacă aveți o anumită dată aveți nevoie, puteti sa ne contactati, va putem oferi cel mai rapid de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți că trebuie să plătească un cost suplimentar pentru afaceri express.

Q:vreau să-mi comanda de transport laminate, este posibil?

A: sigur,putem de transport laminate, vă rugăm să ne spuneți cât de multe și de dimensiunea despre decoruri,

Și vă rog să rețineți, în acest fel, ar trebui să plătească un cost suplimentar pentru taxa de transport.

Q: eu inca nu am primit pachetul pentru o lungă perioadă de timp,Ce s-a intamplat cu comanda mea?

A: În acest stuation,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.îmi pare rău că nu te-ai da cu un restaurant, o experiență de cumpărături.vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. pozitiv este cea mai bună încurajare pentru noi.Vă rugăm să lăsați-mi un 5 star feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu această comandă atunci când primiți elemente.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ..nu va răspunde în termen de 24 de ore și încerca meu cel mai bun pentru a reslove probleme.Vă doresc un fericit cumpărături în magazinul nostru!Multe mulțumiri~

Sku: t3255


  • Pachet: Da
  • Stil: Copii
  • Tematice: crăciun fundal, Fundal, Bomboane De Crăciun Casa, Etaj Zăpadă
  • Fotografie de nunta fundaluri: copiii de fundal
  • Origine: China Continentală
  • Dimensiune (mm): 1500
  • CN: Jiangsu
  • Material: Vinil
  • Cuvinte cheie: crăciun fundal, bomboane de trestie de zahăr
  • Nume De Brand: mehofond
  • de vinil, pânză: Tipar Digital
  • Tip: Spray De Vopsit

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți