/wp-upload-3391/images_New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de-1.jpg /New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de_picture-3391/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-3391/images_New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de-2.jpg /New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de_picture-3391/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-3391/images_New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de-3.jpg /New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de_picture-3391/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-3391/images_New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de-4.jpg /New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de_picture-3391/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-3391/images_New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de-5.jpg /New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de_picture-3391/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-3391/images_New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de-6.jpg /New-romantic-3d-titularul-lampă-lampă-de-lemn-de_picture-3391/pic_6.jpeg 5

New Romantic 3D Titularul Lampă Lampă de Lemn de Bază Lumina de Noapte Decor Nunta corp de Iluminat pentru Acril Moderne de Încărcare USB Acasă Cadout

Accesorii De Iluminat
2.90lei 5.39lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

1. Ilumina Obiecte Transparente: Aceasta lumina de noapte de bază a funcției de iluminare pentru a ilumina orice obiecte transparente cu efect excelent.Acest suport lampă este în principal realizat din lemn de fag, cu built-in LED-uri, manopera amenzii, aspect simplu si elegant, suprafață netedă, nu este ușor să fie deteriorat sau deformat, și material de încredere.

2. Ușor de utilizat: Luminos bază de lemn cu cablu de date si interfata USB pentru conectare ușoară la sursa de alimentare.Potrivit pentru încărcătoare mobile de alimentare, și calculator porturi USB.Simplu și practic, nu vă faceți griji cu privire la funcționare din putere.

3. Versatil: lemn, titularul de lampă este multifuncțional și poate fi folosit pentru a afișa cristal, sticla, acril, articole de cristal, bijuterii, prespapier, rășină articole și alte elemente pe care doriți să afișați.

4. Material durabil: baza De lemn este fabricat din materiale ecologice, care pare mai la modă, mai durabile, și funcționează bine.Realizate din lemn importate, produsul este gros și rezistent.Produsul are mare conținut tehnic, nu burr și delicată la atingere.

5. Interfata USB: Acest soclu este alimentat de un adaptor de alimentare mobil, și USB de pe computer.Vă rugăm să folosiți o siguranță USB cablu de alimentare la pornirea de pe dispozitiv pentru a asigura siguranța.Interfata USB astfel încât să puteți folosi oriunde.

Descriere:

Aceasta lumina de noapte de bază a funcției de iluminare pentru a ilumina orice obiecte transparente cu efect excelent.Acest suport lampă este în principal realizat din lemn de fag, cu built-in LED-uri, manopera amenzii, aspect simplu si elegant, suprafață netedă, nu este ușor să fie deteriorat sau deformat, și material de încredere.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Dimensiune: 10 cm

Forma: rotund

Interfata: interfață USB

Culoare tip: trei culori de lumină

Pachetul Inclus:

1 buc *din lemn lampa de bază

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Sku: t3391


  • Origine: China Continentală
  • Forma: Runda
  • Interfață: Interfata USB
  • Material: Lemn
  • Dimensiune: 10cm
  • Tip De Element: Lampa De Baze
  • Certificare: ce

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți