/wp-upload-3522/images_Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic-1.jpg /Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic_picture-3522/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-3522/images_Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic-2.jpg /Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic_picture-3522/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-3522/images_Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic-3.jpg /Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic_picture-3522/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-3522/images_Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic-4.jpg /Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic_picture-3522/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-3522/images_Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic-5.jpg /Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic_picture-3522/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-3522/images_Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic-6.jpg /Pantaloni-de-catifea-cord-sac-de-depozitare-elastic_picture-3522/pic_6.jpeg 5

Pantaloni De Catifea Cord Sac De Depozitare Elastic De Călătorie Portabil Sac De Cosmetice Femei De Stocare Ambreiaj Machiaj Bijuterii Organizator Husă Mini Geantat

Casa De Depozitare & Organizare
2.22lei 8.24lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descrie:

Culoare așa cum se arată

Materialul: fibre de poliester

Greutate: 20g

Dimensiuni: 13*12*5 cm/5.11*4.72*1.96 cm

1. Design portabil: punga mica este moderată în dimensiuni și ușor de transportat.Puteți pune-l în geantă de mână, sac de machiaj sau rucsac și să aibă acces ușor la ruj și alte produse cosmetice oricând și oriunde, fără griji despre dezordine.

2. Material de înaltă calitate: de înaltă calitate de catifea material, se simte moale și confortabil, și poate proteja în mod eficient produse cosmetice de la alți poluanți.

3. Bine manopera: Fiecare ruj geanta este atent artizanale cu buna detalii, linii curat și puternic împletit.De încredere manopera de calitate asigură durată lungă de viață și de mare durabilitate.

note:

1. După cum știm cu toții, computere diferite culori de afișare diferit, și culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Dacă vi se pare dificil de a alege dimensiunea, puteți să mă contactați în orice moment și vă vom oferi câteva sugestii, dar acestea sunt doar pentru referință.

3. Putem accepta comenzi cu amestec de elemente, culori si dimensiuni.

Acest produs include:

1 buc sac de depozitare

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Să aveți o zi frumoasă!

Sku: t3522


  • Origine: China Continentală
  • Material: Alte
  • Tip: Saci De Depozitare

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți