/wp-upload-35623/images_Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul-1.jpg /Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul_picture-35623/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-35623/images_Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul-2.jpg /Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul_picture-35623/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-35623/images_Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul-3.jpg /Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul_picture-35623/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-35623/images_Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul-4.jpg /Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul_picture-35623/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-35623/images_Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul-5.jpg /Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul_picture-35623/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-35623/images_Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul-6.jpg /Desene-animate-laleaua-norocos-urs-ins-photocard-titularul_picture-35623/pic_6.jpeg 5

Desene animate Laleaua Norocos Urs Ins Photocard Titularul Breloc Kpop Elevii Card Protectori Roz ID Carduri Bancare Acoperă Școala de Papetariet

Accesorii De Birou & Organizator
14.30lei 23.86lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere Produs:

1. Nume produs: Drăguț titularul cardului de autobuz cardul de masa protector

2. Dimensiune produs: 11x7cm/4.33x2.96inches

3. Produs stil: titularul cardului

4. Produs de culoare: așa Cum se arată în figura

5. Material: plastic

Caracteristici produs:

1. Acest deținător de card poate proteja în mod eficient de card de a fi pierdut sau deteriorat.

2. Deținătorul de card este realizat din materiale de înaltă calitate și are o bună durabilitate.Acesta protejează eficient carduri de zgarieturi, frecare sau contaminare, menținându-le curate și intacte.

3. Acest deținător de card poate închide cu ușurință cardul de pe lanțul de chei pentru acces ușor în orice moment.Nu este numai potrivit pentru studenți, pasagerii care călătoresc cu autobuzul și masă de utilizatori de carduri, dar, de asemenea, pentru persoanele care au nevoie să utilizați frecvent munca lor insigne sau documente.

4. Aspectul de design de deținătorul de card este drăguț și personalizate, cu o varietate de culori și modele pentru a alege de la.Dacă este animale sau plante, acestea pot satisface preferințele și nevoile diferite ale consumatorilor.

5. Dimensiunea acestui card holder este moderat, capabil de a găzdui carduri de dimensiuni obișnuite, fără a fi prea mare sau prea mic.Este ușor și ușor de transportat și pot fi păstrate într-un buzunar, poseta sau rucsac pentru gata de utilizare.Dacă aveți de gând să școală, călătoresc sau de a merge la locul de muncă, puteți transporta cu ușurință.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 buc suport card

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Sku: t35623


  • Numărul De Model: Drăguț titularul cardului de autobuz cardul de masa protector
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic
  • Tip: Deținătorii De Carduri Și Nota Titularii
  • Design: desene animate
  • Stil: De Dimensiuni Medii, Casual

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți