/wp-upload-3599/images_Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home-1.jpg /Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home_picture-3599/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-3599/images_Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home-2.jpg /Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home_picture-3599/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-3599/images_Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home-3.jpg /Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home_picture-3599/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-3599/images_Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home-4.jpg /Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home_picture-3599/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-3599/images_Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home-5.jpg /Reacție-rapidă-și-de-notificare-tuya-smart-home_picture-3599/pic_5.jpeg 4

Reacție rapidă și de Notificare Tuya Smart Home Senzor de Scurgere a Apei Detector App Controlate WiFi Inundații Detector de Scurgeri de Apăt

Securitate Si Protectie
44.09lei 88.23lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Caracteristici:

*Se aplică scenarii de viață: Loc Scurgerea de Alarmă în orice potențial de inundații la fața locului, lângă băi, subsoluri, bucatarii, barci, garaje, sau etc.

*Reacție rapidă și de notificare: Când alarma detectează preaplin, reacționează rapid prin intermitent și trimite o APLICAȚIE memento împinge la telefonul dvs., permițându-vă să ia măsuri în timp util.

*Timp de așteptare: Cu consum redus de energie, detector de scurgeri pot standby de până la 1 an, fără frecventă de înlocuire a bateriei.Atunci când bateria este descărcată, veți primi o notificare pe APP, amintindu-vă să înlocuiți bateria.

*Tuya SmartSmart Viață compatibile: Acest senzor de scurgere a apei funcționează cu Tuya și Smart Viața Aplicații, oferind control convenabil și opțiuni de monitorizare.

*Domeniu larg de aplicare: Potrivit pentru acasă, ușa, Fereastra , sertar, seif, hotel, magazin, fabrica, și diverse alte scenarii.

*Dacă Ați cumpărat Pentru ZigBee Model, Ai Nevoie de Un Pentru ZigBee GTY Să-L Folosească.

Caietul de sarcini:

Parte Numele:Senzor De Scurgere A Apei

Materiale:NICI unul

Dimensiuni:72 * 25 * 20 (mm)

Culoare:Alb

APP: Tuya Smart/Smart Viata

Model: Detector De Scurgeri De Apă Senzor De

WiFi:2.4 GHz Wi-Fi

Tensiune de intrare: AAA1.5V*2(Nu include)

Curent Static:<5uA

Pachetul De Conținut:

1* scurgeri de Apă senzor + 1* manual de Utilizare

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Sku: t3599


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți