/wp-upload-3657/images_Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul-1.jpg /Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul_picture-3657/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-3657/images_Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul-2.jpg /Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul_picture-3657/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-3657/images_Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul-3.jpg /Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul_picture-3657/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-3657/images_Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul-4.jpg /Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul_picture-3657/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-3657/images_Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul-5.jpg /Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul_picture-3657/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-3657/images_Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul-6.jpg /Temperatura-umiditate-controler-de-la-distanță-modul_picture-3657/pic_6.jpeg 5

Temperatura Umiditate Controler De La Distanță Modul Dual De Ieșire Automată Temperatură Constantă Și Umiditate Placa De Control Semnal De Increderet

Securitate Si Protectie
56.27lei 74.01lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

[Actualizat Bucurie Contra pentru a Comuta]Ca un Upgrade de înlocuire pentru comutator controler, perfect compatibil cu Comutator/OLED și accesorii întrerupător: Joycon Mânere, Jante de Curse, Racheta de Tenis, comutator de andocare, etc. Suport Comutator diferite Jocuri, cum ar fi Splatoon 3, Jocuri Sportive, Legend of Zelda, Super Mario Odyssey și așa mai departe.

[Conexiune stabila si Usor de folosit]Avansată tehnologie wireless oferă puternic anti-interferențe și de încredere de semnal, rezolvă perfect problema de frecvente căderi și butonul de lipsă de reacție fără latență și derivă, oferindu-vă cu netedă și plăcută de joc timp.Plug and Play - fără nici drivere.Comutatorul Joycon poate fi folosit ca un ansamblu controler sau ca două controlere independente pentru a comuta.

[Puternic de Performanță]Comutatorul Joycon Controller are o mult mai stabil 6 axe de mișcare de detectare sistem, extrem de precise de viteză și poziție de control; Cu mai realist dual motor efecte de vibrații, să se bucure de o captivantă și șocant lume de joc împreună.Suport one-cheie de trezire și o cheie de capturi de ecran, ușor de a salva și a cotei de neratat momente de jocuri de noroc.

[500mAh Baterie Timp]Atât la stânga cât și la dreapta Joycons controller-au construit în 450mAh de înaltă performanță cu litiu baterii.Este nevoie de doar 2-3 ore pentru a încărca și poate lucra până la 20 de ore.A vă oferi un mediu stabil și de durată experiență de joc.Încărcare Moduri: plug în comutatorul consola sau pentru a comuta de andocare.

[Ceea ce veți Obține și cele mai Bune Cadouri]Albastru & Galben Splatoon3 Controller pachetul include Stânga Controller x 1, Drept Controler x 1. XESAYJ joycons comutatorul de comandă este, de asemenea, un cadou perfect pentru copii, prieteni și iubiți.Frumos Cadou De Crăciun.

Caracteristici:

1. Produsul Adoptă Industrial, Chips-uri, de Înaltă Precizie Importate SHT20 Temperatură Și Senzor de Umiditate, Și Lungimea Liniei Este de 1 Metru

2. Calendarul, Întârziere, Ciclu De Auto-Blocare Poate Fi Setat

3. După Releul Funcționează, Există IsA Corespunzătoare La Nivel Înalt A Semnalului De Ieșire, Care Pot Fi Utilizate Pentru A Oferi O Acțiune De Semnal De La Sistemul De Control Extern

4. În timpul Procesului De Cuplare, Wifi Rețea Trebuie să Fie De 2,4 G Si 5G De Rețea nu Poate Fi Asociat. (Dacă Wf Router 2.4 g Și Rețelele 5G Sunt Combinate, vă Rugăm să Reconfigureze Routerul, Le Separa, Și Selectați 2.4 G Rețea)

5. Modulul Senzor Care Poate Detecta Temperatura Si Umiditate

Descriere:

1. Nume Produs: Temperatură Și Umiditate Controler De La Distanță

2. Model produs: XY-WFWT

3. De Măsurare A Temperaturii: -20°C~60°C

4. Interval de umiditate: 00%~100%RH

5. Control de Precizie: 0,1°C 0,1% RH

6. Detectarea Sonda: Senzor Integrat

7. Tip De Ieșire: Ieșire Releu

8. Capacitate de ieșire: Până La 10A

9. Dimensiune: 6.4 x 3.2 x 1.6 cm

10. Material: PCB

11Color: Negru

Conținutul Pachetului:

1 x Controler de Temperatură Și Umiditate Module

1 x Sonda de Detectare a

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Sku: t3657


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți