/wp-upload-37714/images_Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice-1.jpg /Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice_picture-37714/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-37714/images_Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice-2.jpg /Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice_picture-37714/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-37714/images_Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice-3.jpg /Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice_picture-37714/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-37714/images_Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice-4.jpg /Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice_picture-37714/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-37714/images_Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice-5.jpg /Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice_picture-37714/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-37714/images_Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice-6.jpg /Portabil-usb-reîncărcabilă-pocketman-lanterna-tactice_picture-37714/pic_6.jpeg 5

Portabil USB Reîncărcabilă Pocketman Lanterna Tactice Lanterna Lumina de Lucru de Lungă Durată Reflector Reflector Lanternat

Lumini & Iluminat
128.78lei 257.61lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Un ultra luminos grele lanterna Super-luminos 2 LED-uri de lumină generează un genial concentrat locului de întâlnire al cărui distanta de iluminare este de peste 2600ft/800m.De viață a bateriei este de peste 20 de ore.Caracteristici 3 adaptabil setări: High / Low / Flash(apăsați Lung butonul întrerupător timp de 3 secunde).Doar acest tip de baterie-alimentat led reîncărcabilă lanterna este suficient pentru a ne face cu tot întunericul.

În plus inundații parte de lumina: 24 led-uri margele sunt distribuite uniform pe partea de lumen mare corp lanterna.Dacă aveți nevoie pentru a vedea ceva aproape atunci când repararea, de lucru, de lectură, de camping, ne POCKETMAN moale de inundații lanterna este perfect în timp ce cele mai puternice lumini va afecta ochii.Îl puteți folosi ca un felinar camping.Caracteristici 3 adaptabil setări: High / Low / Rosu&Albastru(apăsați Lung butonul întrerupător timp de 3 secunde).

Extinsă de viață a bateriei: Opri căutarea pentru bateriile care nu sunt acolo când ai nevoie de ele.Marele nostru lanterna dispune de 3 de lungă durată, built-in baterie reîncărcabilă 18650 litiu-ion(10000mAh), care poate fi reîncărcat de peste 1000 de ori.Și de urgență lumina reflectoarelor, de asemenea, poate servi ca un power bank pentru smartphone-uri sau dispozitive mobile în caz de urgență, aduce mult confort pentru dvs. de călătorie în aer liber.

Super durabil și portabil: Refuză să folosească materiale inferioare.Noastre de înaltă putere lanterne realizate din dur, rezistent la impact militar ABS material și aliaj de aluminiu poate proteja sistemul de picături și umflături în timp ce în uz.Este un perfect instrument de iluminat pentru drumetii, camping, navigatie sau de vânătoare.

DETALII

Lumina principala - Super luminoase lumina reflectoarelor(high/ low/ flash)

Partea de lumină Strălucitoare de lumină de inundații lantern(high/ low/ rosu&albastru)

Power Bank - Permite rapid și convenabil de încărcare pentru dispozitivul dvs.

Poate fi folosit în interior și în aer liber - nu face nici un zgomot

Avansată Tehnologie Baterie

Nu este nevoie de a plăti la nesfârșit pentru baterii.Această Actualizare portabile lumina reflectoarelor este făcut cu o lungă durată, reîncărcabilă 18650 baterie Litiu-Ion.Acesta poate fi reîncărcat de peste 1000 de ori.

Strat Dublu Radiator Cupa

Disipează căldura mai repede decât un singur strat de cupa.Se poate preveni lumina LED-uri margele de a fi afectate de temperatură excesivă în timpul utilizării.Se extinde durata de viata a LED reîncărcabilă lumina reflectoarelor de 30.000 de ore.

MARE-rezistenta la Apa

IPX4 rezistent la apă evaluare se face aceasta lanterna poate lucra bine în lumină ploi sau zăpadă de zile, bun pentru activități în aer liber.

Ultra Luminos Lanterna

2 LED-ul va emite un incredibil de puternic fascicul.Durata de viață de până la 80.000 de ore.Un compact, dar strălucitoare lanterna pentru a ilumina orice loc întunecat, spațiu sau loc.

Partea De Inundații Lumina De Lucru

Dacă aveți nevoie pentru a vedea ceva aproape atunci când repararea, de lucru, de lectură, moale nostru de inundații lanterna este perfecta.Și este, de asemenea, prefectul de camping companion.

Roșu Și Albastru Lumina De Avertizare

Acesta poate oferi protecție pentru siguranța dumneavoastră atunci când ți se strică mașina în întuneric.Și aceasta este o mare instrument de supraviețuire atunci când ești pierdut în sălbăticie sau în ceață.

Sku: t37714


  • Incarcator: Reîncărcabilă
  • Funcția: Rezistent La Șocuri, Auto-Apărare, banca de putere, Greu De Lumină
  • Nume De Brand: POCKETMAN
  • Origine: China Continentală
  • Distanță De Iluminat: 200-500 m
  • Sursa De Lumina: Becuri cu LED-uri
  • Lanterna Tip: camping, Drumeții, Pescuit, Vânătoare, aventura, explorarea, camping, Drumeții, Pescuit, Vânătoare, aventura, explorarea...
  • Corpul Material: ABS
  • Tip De Element: Lanterne
  • Rezistent la apa: Da
  • Certificare: CCC, ce, CQC, FCC, LVD, ROHS, ASA, VDE

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți