/wp-upload-4170/images_Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț-1.jpg /Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț_picture-4170/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-4170/images_Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț-2.jpg /Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț_picture-4170/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-4170/images_Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț-3.jpg /Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț_picture-4170/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-4170/images_Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț-4.jpg /Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț_picture-4170/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-4170/images_Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț-5.jpg /Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț_picture-4170/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-4170/images_Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț-6.jpg /Grădină-plivitul-șorț-planta-colectarea-șorț_picture-4170/pic_6.jpeg 5

Grădină Plivitul Șorț Planta Colectarea Șorț Cules De Fructe Sac De Mere Legume Cules Șorț De Grădinărit Recolta Șorț Sac De Colectaret

Mărfuri De Uz Casnic
67.31lei 99.00lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Bullet Points: 1,Hands Free Recoltare: Utilizați acest ușor-to-wear de grădinărit șorț pentru a se bucura hands-free de recoltare și plivitul.

2,Design Exclusiv: buzunar Mare cu 2 cârlige mari pentru ușor de adunare și de golire.

3,Șorț la Îndemână: O alegere perfecta pentru a calma gât când recoltarea sau colectarea, doar ca un tradiționale de recoltare șorț.

4,se Potrivesc Perfect: Reglabil de eliberare rapidă talie curea pentru talie circumferinta de pana la 42 inch (aproximativ 106.7 cm).

5,Premium Material: Lavabil usoare panza - 100% bumbac.Conceput pentru gradinari sau pentru cei cărora le place de grădinărit.

Descriere:

1. Nu este nevoie să efectueze o găleată sau în geantă atunci când cules de fructe, legume, ierburi si fructe de padure in gradina

2. Potrivit pentru plivitul.Fabricat din moale, usor, lavabil, si o extensibil elastic buzunar cu alunecare ușoară cârlige, permițându-vă pentru a stoca cu ușurință mici fructe și legume atunci când vă deplasați în grădină.

3. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a colecta ouă proaspete de la fermă.Eliberare rapidă chinga curea talie este reglabilă și este potrivit pentru majoritatea oamenilor.Design-ul este elegant, aflate în dificultate și retro.

Caietul de sarcini:

Nume: Recoltarea Șorț

Material: Bumbac

Produs dimensiune: 58*33*44cm/22.83*12.99*17.32 în

Produs de culoare: negru, kaki, verde de armata

Greutate: aproximativ 250g

Lista De Ambalare:

Recoltarea Șorț*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Sku: t4170


  • Tip: Talie
  • Clasificarea: Fără Mâneci Șorț
  • Origine: China Continentală
  • Stil: Scurtă
  • Material: Lenjerie de pat
  • Numărul De Model: Plivitul Șorț
  • Utilizarea: Curățare

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți