/wp-upload-4261/images_1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument-1.jpg /1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument_picture-4261/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-4261/images_1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument-2.jpg /1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument_picture-4261/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-4261/images_1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument-3.jpg /1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument_picture-4261/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-4261/images_1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument-4.jpg /1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument_picture-4261/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-4261/images_1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument-5.jpg /1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument_picture-4261/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-4261/images_1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument-6.jpg /1-buc-cheie-extender-adaptor-cheie-extensia-instrument_picture-4261/pic_6.jpeg 5

1 BUC Cheie Extender Adaptor Cheie Extensia Instrument De 1/2 Inch Drive Breaker Baruri/21 Mm Hex Universalt

Scule De Mână
57.44lei 70.07lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

[TRUSTED INSTRUMENTE]Nostru universal cheie extender este conceput pentru a extinde chei pentru a crea mai mult efectul de levier, de sprijin în lucrul cu echipamente grele, mai ales ca tehnician în industria auto.

[ÎNALTĂ a VARIAT de COMPATIBILITATE]Acest ktool este compatibil cu cele mai multe chei, cel mai bine cu 1/2inch Conduce Breaker Baruri/21 MM Hex Conduce vehicule sau de putere/barele, clichet.

[PORTABIL si USOR DE folosit]Există o mulțime de moduri de a cârlig pe la ea, ceea ce face chiar mai versatil.Atașarea la bar pe-o parte sau folosind-o în orice direcție, în funcție de mediul în care sunteți încercarea de a folosi, trebuie doar să întoarceți-l și tu esti bine să plec.

[TIME & PARTE EFORT de ECONOMISIRE]Punerea cheie extender adaptor pe cealaltă parte a wrencht este foarte ușor să slăbiți, deșurubați organe de asamblare/demontare sau strângeți încăpățânat ruginite sau peste strânse magnetic piulițele și șuruburile.

[Un CUPLU CRESCUT]chei combinate prins, împreună, vor crea o extensie.Obtinerea mai mult cuplu pe o cheie, atunci când faci aliniamente în condiții de siguranță vă va ajuta stres, fără riscul de a-ți degetele.

[CONSTRUCTII GRELE]Realizate din ultra-rezistent din oțel forjat în matriță material, extensibil cheie este rezistent și capabil de a preveni conduce la alunecarea sau rotunjirea.

[De-a lungul VIEȚII INSTRUMENT de SERVICIU]Acest tite-a ajunge la extensia cheie a tratat termic structura, oxid negru acoperite pentru a preveni rugina de zi cu zi și de a rezista la coroziune și defăimare, convenabil pentru a transporta în set de instrumente dumneavoastră sau în geantă.

Culoare:rosu

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

1 x cheie extender

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Timp de livrare: Toate de produs putem de transport, în termen de 3~8 zi lucrătoare a săptămânii, pe de obicei, suntem, în funcție de comenzile clienților timp pentru ambalare și transport, trebuie să verificați cu atenție calitatea produselor înainte de a Navei, Astfel încât să ia ceva timp pentru a rezolva.Despre numărul de urmărire update: Dacă numărul de urmărire este nici informații logistică, ca mii de colete trimise în țări străine, companiile de logistică nu ai update-logistica informații, vă rugăm să ne contactați prima dată, vă Rugăm să nu se deschide direct litigiu.Suntem prima dată pentru tine pentru a rezolva!Sau puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Sku: t4261


  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți