/wp-upload-452928/images_Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice-1.jpg /Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice_picture-452928/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-452928/images_Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice-2.jpg /Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice_picture-452928/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-452928/images_Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice-3.jpg /Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice_picture-452928/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-452928/images_Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice-4.jpg /Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice_picture-452928/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-452928/images_Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice-5.jpg /Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice_picture-452928/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-452928/images_Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice-6.jpg /Crăciun-fericit-garden-pavilion-crăciun-tematice_picture-452928/pic_6.jpeg 5

Crăciun Fericit Garden Pavilion Crăciun Tematice Grădină Pavilion Pom De Craciun Decoratiuni De Curte Banner Petrecere De Vacanță Decoratiuni De Gradinat

Home & Garden
15.89lei 31.82lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Crăciun Fericit Garden Pavilion Crăciun Tematice Grădină Pavilion Pom De Craciun Decoratiuni De Curte Banner Petrecere De Vacanță Decoratiuni De Gradina

Puncte De Vânzare: 1. Vibrant Festiv Decor: Crăciun Fericit Nostru Gradina drapelul este confectionat din poliester de înaltă calitate tesatura care are de înaltă rezistență a vopsirilor și nu este ușor să se estompeze.Acesta are o dublă față-verso imprimare de design, cu culori luminoase și digital tehnologie de imprimare care face stand in gradina ta.

2. Robust și Rezistent: Făcut din pânză groasă de sac, acest Crăciun Fericit gradina pavilionul este construit pentru a dura.Cu vreme excelenta si rezistent la decolorare, este perfect pentru a extins utilizarea în aer liber.Sale culori vibrante si design festiv va spori în aer liber, decoratiuni si bun venit oaspeților.

3. Efort Display: Acest Crăciun Fericit garden pavilion are un steag butoi de design pe partea de sus, ceea ce îl face ușor de a stabili pe orice tip catarg.Nu este ușor de a aluneca sau cădea, astfel încât vă puteți bucura de atmosfera de sărbătoare, fără nici o hassle.

4. De lungă Durată Frumusete: Crăciun Fericit Nostru gradina pavilion este artizanale cu atenție la detalii impecabile, asigurând durabilitatea și stabilitatea culorii.Steagul se mândrește cu manopera rafinat, cu elegant tesatura margini care nu se destramă ușor și rezistă la decolorare pentru o durată de farmec, care va dura ani de zile.

5. Detaliate de Aplicare: Acest Crăciun Fericit garden pavilion poate fi folosit pentru a decora dvs. de gazon, terasa, curte, curte, punte, balcon, gradina, veranda, ușă, curte, sau ușa din față.Este un festiv și vesel cale să urez bun venit oaspeților și a sărbători sezonul de vacanță.

Descriere:

Cu dublă față-verso imprimarea design, acest steag se mândrește cu o vreme excelentă și rezistență la uzură, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea în aer liber.Anti-alunecare material asigură că stă în loc, chiar și pe vânt zile.

Caietul de sarcini: 1. Nume produs: Crăciun Fericit Garden pavilion

2. Greutate: (aprox.)60g

3. Material: Poliester

4. Dimensiune produs: (aprox.)25*40*3 cm/9.84*15.75*1.18 cm

Lista de ambalare: 1 buc * Pom de Crăciun Pavilion

Notificare:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Sku: t452928


  • Electronice: no
  • Ambalare: Nici O Cutie De Cadou
  • Suport: Dropshipping/En-Gros
  • Crăciun Grădină Pavilion Material: Poliester
  • Nume De Brand: cottcuboaba
  • Crăciun Grădină Pavilion Dimensiune: 25*40*3 cm
  • Origine: China Continentală
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Lista de ambalare: 1 buc * Pom de Crăciun Pavilion
  • Numărul De Model: Crăciun Fericit Garden Pavilion
  • Crăciun Grădină Pavilion Greutate: 60g
  • Setați Tipul: no

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți