/wp-upload-4674/images_4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu-1.jpg /4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu_picture-4674/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-4674/images_4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu-2.jpg /4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu_picture-4674/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-4674/images_4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu-3.jpg /4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu_picture-4674/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-4674/images_4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu-4.jpg /4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu_picture-4674/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-4674/images_4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu-5.jpg /4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu_picture-4674/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-4674/images_4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu-6.jpg /4-roată-de-deformare-patine-cu-rotile-pantofi-dublu_picture-4674/pic_6.jpeg 5

4-Roată De Deformare Patine Cu Rotile Pantofi Dublu-Rând Parkour Sport Cu Role Pantofi Bărbați Femei Patine Cu Rotile Unisex Copii Adidasit

Pantofi
451.36lei 644.78lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

1. Practic Butonul: pantofi caracteristică unică buton invizibil pentru a preveni deschiderea accidentală.Și există un buton de pe partea din spate a pantofului, apăsați-l și roata se va deschide.Apăsați și țineți apăsat butonul, apăsați rotița în placa de jos și eliberați-l.

2. O gamă largă de Aplicații: pantofii sunt elegant și rece, și deformarea pantofi sunt mari pentru patinaj, petrecere, disco, dance, de naștere, de Crăciun.

Note:

1.Comutatorul este blocat și nu poate fi rotit: instrumentul poate fi introdus în marginea gaură circulară a comutatorului pentru a scoate comutatorul.

2.Comutatorul nu poate fi deschis: Verificați dacă roata este fixată prea strâns.Dacă roata este prea strâns, înlocuiți roțile din stânga și dreapta

3. Roțile nu sunt la locul lor: a curăța de impurități în suport, se adaugă un lubrifiant de frecare părți și întreruperi între paranteze.

4.Roata nu se închide automat și apare: apăsați partea tijei de legătură între roțile din spate pentru a face poziționare pin complet fixează în locaș.

5.La deschiderea și închiderea roata, vă rugăm să asigurați-vă că direcția indicată de săgeată este în poziție verticală, apoi atingeți comutatorul cu o anumită forță (instantanee forță de impact).

6.Direcția indicată de săgeată nu este vertical de blocare.Este starea de blocare de siguranță.Starea blocat nu se poate schimba roata.

Sku: t4674


  • Material De Sus: Piele artificiala
  • Material De Talpa: EVA
  • utilizați obiect: de sex masculin, De sex feminin, Copii
  • Tip De Element: pantofi casual
  • Material de singura: EVA + cauciuc
  • Nume De Brand: PEICHGE
  • Roata: pu roata
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți