/wp-upload-4689/images_Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de-1.jpg /Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de_picture-4689/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-4689/images_Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de-2.jpg /Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de_picture-4689/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-4689/images_Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de-3.jpg /Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de_picture-4689/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-4689/images_Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de-4.jpg /Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de_picture-4689/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-4689/images_Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de-5.jpg /Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de_picture-4689/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-4689/images_Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de-6.jpg /Student-papetărie-animale-desene-animate-banda-de_picture-4689/pic_6.jpeg 5

Student Papetărie Animale Desene animate Banda de Corecție Eroare Livrărilor Ușor Eraser Birou Școală Banda Papetărie Utilizarea Portabil A0U3t

Rechizite Școlare
0.63lei 1.09lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere Produs:

1. Nume produs: Student Papetărie Animale Desene animate Banda de Corecție

2. Produs dimensiune: unul mărime.

3. Produs stil: Student Papetărie Animale Desene animate Banda de Corecție

4. Produs de culoare: Aleatoare

5. Material: banda de corecție este fabricat din material plastic

Caracteristici produs:

1. Drăguț Animale Desene: animale desene animate Drăguț modele adăuga distracție și de personalitate papetărie de colectare.Elevii vor iubi folosind aceste casete pentru a corecta greșelile lor.

2. De înaltă Calitate, Banda de Corecție: În banda de corecție este fabricat din material de înaltă calitate.Ele oferă precis și curat corecții fără pete sau agregare, lăsând loc de muncă în căutarea perfect îngrijite.

3. Ușor de utilizat și portabil: Doar țineți banda de corecție și glisați-l peste zona pe care doriți să o corectați.Este ușor de a controla, asigurarea corecte și îngrijite ajustări de fiecare dată.În același timp, este, de asemenea, foarte ușoară, foarte convenabil de a transporta.Acestea se potrivesc cu ușurință în penare, rucsacuri, sau buzunare, care să permită studenților pentru a le folosi oricând, oriunde.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 buc Banda de Corecție

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.Să aveți o zi frumoasă!

Sku: t4689


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți