/wp-upload-474788/images_Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central-1.jpg /Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central_picture-474788/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-474788/images_Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central-2.jpg /Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central_picture-474788/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-474788/images_Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central-3.jpg /Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central_picture-474788/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-474788/images_Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central-4.jpg /Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central_picture-474788/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-474788/images_Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central-5.jpg /Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central_picture-474788/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-474788/images_Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central-6.jpg /Masina-de-cana-de-apa-limitator-de-control-central_picture-474788/pic_6.jpeg 5

Masina De Cana De Apa Limitator De Control Central Cana De Apa Limitator Fix Suport Pentru Pahar Sticla Recipient Clip Limiter Auto Modificate Accesoriut

Accesorii De Interior
13.90lei 27.84lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1. Silicon Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate material, această Mașină de Cana de Apa Limitator poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp fără nici un miros neplăcut.De asemenea, protejează interiorul de la zgârieturi și scurgeri cu silicon flexibil design.

2. Absorbție de Șoc bun: Cu un non-zero pad silicon, acest Antișoc Stabilizator poate stabiliza cana de apa și pentru a preveni un zgomot anormal sau tremura în timp ce conduceți.

3. Auto-adeziv Design: Cu pasta adeziva, acest Silicon Cana de Apa Clip poate fi ferm atașat la tabloul de bord masina ta și de a nu cădea cu ușurință.Este, de asemenea, ușor de instalat și de a elimina fără a lăsa resturi.

4. Îmbunătăți Confortul de Conducere: Această Consolă Slot Alunecare Limitator are un volum mic și o amprentă mică, care nu ocupă prea mult spațiu pe tabloul de bord masina ta.Este, de asemenea, frumos și generos,

5. Gamă largă de Aplicații: Dacă vrei să bucurați-vă de o ceașcă de cafea, o sticlă de apă, un suc, această Auto rezistent la Șocuri Stabilizator poate găzdui pahare de diferite dimensiuni si satisface nevoile dumneavoastra diferite.

Descriere:

Ține-ți bea la îndemâna și pentru a preveni scurgerile cu acest accesoriu la îndemână.Se ataseaza la masina de aerisire cu nici o deteriorare a interiorului și stabilizează cana de apa siguranță.Ușor de instalat și de a elimina, este, de asemenea, frumos și generos în aparență.Potrivit pentru băut pahare de diferite dimensiuni, este un must-have pentru șoferii care iubesc pentru a rămâne hidratat.

Caietul de sarcini:

1. Nume Produs: Masina De Cana De Apa Limitator De

2. Material: Silicon

Lista De Produse:

3*Mașină De Cana De Apa Limitatoare

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Sku: t474788


  • Lățime Produs: 3.6cm
  • Numele Modelului: masina de apă ceașcă titularul
  • Caracteristici Speciale: Îmbunătăți confortul de conducere
  • Tip De Element: Băuturi Titularii
  • Înălțime Element: 0.9cm
  • Articol Greutate: 15g
  • Tip De Material: Silicon
  • Origine: China Continentală
  • Articol Diametru: 0.00inch
  • Element De Lungime: 3cm

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți