/wp-upload-5289/images_Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi-1.jpg /Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi_picture-5289/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-5289/images_Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi-2.jpg /Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi_picture-5289/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-5289/images_Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi-3.jpg /Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi_picture-5289/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-5289/images_Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi-4.jpg /Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi_picture-5289/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-5289/images_Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi-5.jpg /Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi_picture-5289/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-5289/images_Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi-6.jpg /Drumeții-busola-avansate-busola-camping-navigare-multi_picture-5289/pic_6.jpeg 5

Drumeții Busola Avansate Busola Camping Navigare Multi-Funcțional Avansat De Camping Navigare Rezistent La Apa Stralucitoare În Întunerict

Camping & Drumeții
31.10lei 77.77lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Navigați prin pustie cu usurinta cu ajutorul nostru ergonomic Busolă de Orientare.Făcut pentru backpacking în orice vreme, acest impermeabil busola include o lupa pentru harta detaliata lectură.Stralucitoare în întuneric caracteristică asigură poți păstra trekking de zi sau de noapte.

Dimensiune produs: 8.5x5.3x3cm/3.35x2.09x1.18 inci

Net greutate brută: despre 197g/230g

Material: de înaltă rezistență din aliaj de zinc, sticlă călită

Cum să utilizați: Loc busola orizontal, așteptați până când indicatorul este încă, rotiți busola deget pentru a alinia alb end cu "Nord", și veți ști direcția de locația dumneavoastră.

Noaptea efect este faptul că fosforul poate apărea numai după ce a fost expus la lumina naturală, lumina soarelui, lumina, etc. Mai continuă timp de expunere, mai luminos display va fi (este recomandat să-l expuneți la lumina soarelui sau la o puternică lanternă pentru 20 de minute)

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Măsuri de precauție

1. Folositi-l într-o stare orizontală pentru a asigura o precizie cât mai mult posibil;

2. Pentru a evita confuzia acului magnetic, vă rugăm să păstrați o anumită distanță de plasă de sârmă și obiecte magnetice (cum ar fi cabluri de înaltă tensiune, generatoare, difuzoare, magneți, etc.) atunci când se utilizează;

3. Nu-pad sau pat busola cu mâinile, pentru a evita care afectează precizia de măsurare;

4. Păstrați carcasa si oglinda suprafețe netede și curate, și nu ștergeți cu cârpă murdară sau mâini;

5. Atunci când nu este folosit, acesta ar trebui să fie pus deoparte într-o cutie și nu ar trebui să fie plasat aproape de materiale feromagnetice pentru a evita pierderea de magnetism.

Lista De Ambalare:

1* Backpacking Busola

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Drumeții Necesitate: Nostru de încredere Drumeții Busola este ideal servi ca model de instrument pentru entuziaști în aer liber.Cu mare precizie ac și durabil carcasa, este potrivit pentru camping, vânătoare și cu rucsacul în spate, asigurându-vă nu pierdeți din nou.

2.Îmbunătățirea Preciziei: Cu un design ergonomic avansat și funcție obiectiv, acest drumeții oferă navigare precisă și asigură o citire corectă de ghidare pentru a vă menține pe drumul cel bun în orice tip de teren.

3.Rezistent la apă și la Șocuri: Acest drumeții busola este puternic si robust, conceput pentru a rezista rigorilor de drumeții în orice condiții meteorologice, satisface nevoile dumneavoastra.

4.Multifunctional Drumeții Busola: Navigați ca un profesionist cu lupa, topografie conducător, și variind funcție de poziția de măsurare.Puteți măsura, de asemenea, azimut, pantă, și smoală pentru a asigura orientarea corectă și indica locația dvs..

5.Creșterea Încrederii: Echipat cu o stralucitoare în întuneric fluorescență, acest drumeții îmbunătățește securitatea prin sporirea vizibilității în condiții de lumină scăzută, asigurând o navigare precisă și fără griji.

Sku: t5289


  • Rezistent la șocuri sau Nu: No
  • Cu Noctilucent Afișa sau Nu: No
  • Origine: China Continentală
  • Impermeabil / Rezistent La Apă: No

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți