/wp-upload-5513/images_Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust-1.jpg /Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust_picture-5513/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-5513/images_Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust-2.jpg /Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust_picture-5513/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-5513/images_Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust-3.jpg /Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust_picture-5513/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-5513/images_Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust-4.jpg /Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust_picture-5513/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-5513/images_Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust-5.jpg /Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust_picture-5513/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-5513/images_Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust-6.jpg /Rust-remover-spray-pentru-autoturisme-automobile-rust_picture-5513/pic_6.jpeg 5

Rust Remover Spray Pentru Autoturisme Automobile Rust Remover Acționează Rapid Butuc Roata Reînnoire Rugina Spray Auto Accesorii De Curățaret

Spălătorie Auto Și Întreținere
104.43lei 208.86lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1. De lungă Durată Rugina Apărare: Păstrați suprafețele de metal rust-free cu Rust Remover Spray.Previne ruginirea și eroziunii cauzate de umiditate si expunerea la oxigen, oferind protecție pe termen lung pentru fier și alte metale.

2. Electronice-Friendly Formula: Nostru Rust Remover Spray este atent formulat pentru utilizarea în condiții de siguranță, făcându-l non-conductoare și extrem de eficient pe suprafete metalice.Acesta nu va provoca scurt-circuite, chiar și pe suprafețele în contact cu electronica.Formula este, de asemenea, blând pe vopsea.

3. Super Durabil Quick Fix: Acest spray nu numai elimină greu petele de rugină de pe piese de metal, dar lasă, de asemenea, o curat strat ceros care previne rugina de re-creștere.Este o soluție de durată pentru problemele cu rugina.

4. Extinde Echipamente Durata de viata: Nostru Rust Remover Spray reface instantaneu original culoare și strălucire și creează un strat protector pentru a preveni viitoare rugina.Revigora elemente de metal și de a asigura o protecție de lungă durată pentru o durata de viata extinsa.

5. Convenabil de a Opera: Usor de a elimina rugina din blocat piese de mașini, fără demontare.Ceas rugina se dizolvă în câteva minute, cu un simplu spray și să-și aducă mașinile înapoi la viață.

Descriere:

Păstrați masina ta rust-free cu rust remover.Produsul nostru oferă pe termen lung de protecție de metal, este non-conductoare, și previne rugina de re-creștere.Reface instantaneu stralucire si este simplu de utilizat.

Caietul de sarcini:

1. 30ml: produs greutate 45g dimensiunea ambalajului: (aprox.)10*2.7*2.7 cm/3.94*1.06*1.06 inch

2. 100ml: Produs greutate: 115g dimensiunea Ambalajului: (aprox.)14.5*3.8*3.8 cm/5.71*1.5*1.5 inch

Lista De Ambalare:

1* Rust Remover Spray

Notificare:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Sku: t5513


  • Caracteristici Speciale: Spray / Agent
  • Numărul De Model: China
  • Origine: China Continentală
  • Element De Volum: Masina Rust Remover Agent

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți