/wp-upload-5547/images_Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie-1.jpg /Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie_picture-5547/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-5547/images_Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie-2.jpg /Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie_picture-5547/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-5547/images_Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie-3.jpg /Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie_picture-5547/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-5547/images_Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie-4.jpg /Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie_picture-5547/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-5547/images_Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie-5.jpg /Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie_picture-5547/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-5547/images_Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie-6.jpg /Panza-caz-creion-de-mare-capacitate-student-papetărie_picture-5547/pic_6.jpeg 5

Panza Caz Creion de Mare Capacitate Student Papetărie Mare de sex Feminin de Simplu de Papetărie Elevii Nivel Aspectul Sac de Creion Nic B0C9t

Rechizite Școlare
12.67lei 21.09lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere Produs:

1. Nume produs: Panza caz creion de mare capacitate student papetărie sac

2. Produs dimensiune: Unul mărime, dimensiunea acestei papetărie sac este de aproximativ 21 de ani.5x15.5x6cm/8.46x6.1x2.36 de centimetri.

3. Produs stil: papetarie sac

4. Produs de culoare: alb, negru, Un iepure, Un urs, urs B, iepure B

5. Material: panza

Caracteristici produs:

1. Capacitate mare de design: Această pânză de papetărie sac adoptă o mare capacitate de proiectare și poate găzdui diverse articole de papetarie, cum ar fi creioane, radiere, rigle, etc., să se întâlnească zilnic nevoile de învățare ale elevilor.

2. Materiale de inalta calitate: Realizate din pânză de înaltă calitate material, robust și durabil, nu este ușor de purtat sau deformate.

3. Măiestrie rafinat: Bine tehnologia de cusut, curat firul se termină, ferm și durabil, asigurând o durată lungă de viață.

4. Simplu și la modă design: design Simplu, popular și la modă, potrivit pentru fete de a utiliza, prezentarea personalității și gust.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 buc sac de papetărie

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Sku: t5547


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți