/wp-upload-5552/images_Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii-1.jpg /Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii_picture-5552/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-5552/images_Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii-2.jpg /Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii_picture-5552/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-5552/images_Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii-3.jpg /Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii_picture-5552/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-5552/images_Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii-4.jpg /Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii_picture-5552/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-5552/images_Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii-5.jpg /Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii_picture-5552/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-5552/images_Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii-6.jpg /Scaun-spate-organizator-adânc-buzunar-scaun-organizatorii_picture-5552/pic_6.jpeg 5

Scaun Spate Organizator Adânc Buzunar Scaun Organizatorii Scaun Scaun Buzunar De Depozitare Cu Nume De Etichetă Pentru Săli De Clasă Școală Biroul De Acasăt

Rechizite Școlare
45.27lei 64.69lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere:

Student Scaunul de Buzunar este realizat de înaltă calitate material poliester 600D cu un strat din PVC pe spate, deci este un material durabil, lavabil, robust și rezistent la uzură.Acesta poate aluneca pe spate de cele mai multe scaune pentru a ajuta la magazin creioane, creioane colorate, markere, lipici, și mult mai mult.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 18.5*15.2*2 cm/46.99*38.61*5.08 cm

Material: 600D Poliester

Pachetul Inclus:

1buc*Scaun Spate Organizator

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Mare economie de Spatiu Mod: Scaun Spate Organizator este o mare economie de spatiu modalitate de a păstra student consumabile organizate și la îndemână.Este foarte practic pentru tine.

2.Cu un Strat din PVC pe Spate: Made de înaltă calitate material poliester 600D cu un strat din PVC pe spate, Studentul nostru Scaunul de Buzunar este durabil, lavabil, robust și rezistent la uzură.

3.Largă de Aplicații: Scaun Spate ghiozdanul poate aluneca pe spate de cele mai multe scaune pentru a ajuta la magazin creioane, creioane colorate, markere, lipici, și mult mai mult.Este foarte convenabil.

4.Cu o Culoare Distracție Combo: Scaun Buzunar de Depozitare are o distracție combo culoare și model, care pot completa clasă temă.Este foarte distractiv.Este foarte convenabil.

5.Nu Fi Distras de Colegii: Cu cât este Mai Profundă Scaun de Buzunar, elevii pot pune aprovizionarea lor pe partea din spate de scaune, care va evita a fi distras de colegii de pe drumul lor spre zona de alimentare.

Sku: t5552


  • Varsta: >6 ANI
  • Numărul De Model: Scoala Bancheta Din Spate Sac De Depozitare
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți