/wp-upload-6092/images_În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă-1.jpg /În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă_picture-6092/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-6092/images_În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă-2.jpg /În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă_picture-6092/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-6092/images_În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă-3.jpg /În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă_picture-6092/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-6092/images_În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă-4.jpg /În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă_picture-6092/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-6092/images_În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă-5.jpg /În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă_picture-6092/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-6092/images_În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă-6.jpg /În-aer-liber-cort-pentru-duș-în-aer-liber-toaletă_picture-6092/pic_6.jpeg 5

În Aer Liber Cort Pentru Duș În Aer Liber, Toaletă Cort Portabil Schimbarea Cort Pliabil Camping Accesorii Pentru Pescuit În Aer Liber Schimbaret

Camping & Drumeții
140.06lei 311.26lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere:

1.Cu ușurință în sus și se prăbușește în câteva secunde cu nr de asamblare necesare.Simplu, comod și rapid de utilizat și de depozitat.

2.Gros Oxford pânză are slabe de transmisie a luminii, care crește de confidențialitate de la duș.

3.Impermeabil oxford pânză material puternic și flexibil cadru de oțel au caracteristicile de durabil, cu protecție UV și protecție solară.

Caietul de sarcini:

Material: poliester 170T

Singură dimensiune: 120*120*190CM/47.2*47.2*74.8 inch

Individuale greutate: aproximativ 1,9 KG

Lista De Ambalare:

Cort*1buc

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Materiale de înaltă calitate - în aer liber Cort pentru Duș poate păstra cort privat și uscat.Din impermeabil oxford pânză material puternic și flexibil cadru de oțel.Acesta are caracteristicile de durabil, cu protecție UV și protecție solară.

2.Protecție a vieții private - Duș Cort oferă un spațiu privat.Pentru a folosi olita, tabăra de duș și dressing de utilizare.Gros Oxford pânză are slabe de transmisie a luminii, care crește de confidențialitate de la duș.

3.Un Kit Complet - Duș de Camping Cort are 3 ferestre pentru ventilație.Se poate satisface nevoile de zi cu zi în domeniu.Echipat cu 4 metal sol piroane și 4 windproof corzi, 1 buzunar lateral, 1 rufe.

4.Ușor de Instalare - Up Duș Cortul și se prăbușește cu ușurință în câteva secunde cu nr de asamblare necesare.Simplu, comod și rapid de utilizat și de depozitat.

Are -up de design.

5.Idei de Cadouri - Portabil Duș Cort este perfect pentru excursii rutier, în aer liber, face fotografii, copiii se joacă, de camping și mai mult.Acesta poate fi administrat la prieteni, membri ai familiei, colegi, etc. în jurul valorii de tine.Perfect pentru o vacanță, cadou de Crăciun.

Sku: t6092


  • Tesatura: BUMBAC
  • Numărul de Utilizatori: Unul
  • Origine: China Continentală
  • Polul Material: Aluminiu
  • Tip De Clădire: Simpla Deschidere Automata
  • Straturi: Dublu
  • Tip: Dome Cort
  • Structura: Două Dormitoare

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți