/wp-upload-6479/images_Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon-1.jpg /Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon_picture-6479/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-6479/images_Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon-2.jpg /Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon_picture-6479/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-6479/images_Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon-3.jpg /Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon_picture-6479/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-6479/images_Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon-4.jpg /Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon_picture-6479/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-6479/images_Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon-5.jpg /Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon_picture-6479/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-6479/images_Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon-6.jpg /Aer-condiționat-supapă-de-cheie-cu-clichet-cu-2-hexagon_picture-6479/pic_6.jpeg 5

Aer Condiționat Supapă De Cheie Cu Clichet Cu 2 Hexagon Pic Kit Adaptor Așa Cum Se Arată Hvac Cheie Pentru Refrigerare Instrumentet

Scule De Mână
61.07lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

.

.

HVAC CHEIE cu CLICHET - aer condiționat instrumente sunt realizate din oțel de înaltă carbon, care este robust și durabil; clichet structura poate folosi această cheie pentru a transforma cu ușurință-le într-un spațiu mic pentru a evita care se încadrează în locuri înguste, cum ar fi abisul spatele de mers pe jos cooler.

CAP HEXAGONAL ADAPTOR - S2 aliaj de oțel și suprafața de tratament termic, poate fi folosit cu 1/4 inch priza de servicii HVAC cheie, potrivite pentru o varietate de dimensiuni.Cap hexagonal adaptor are un șirag de mărgele de structură pentru a preveni căderea de pe mâner din cauza gravitației atunci când este îndreptat în jos.

UȘOR DE UTILIZAT - Supapa de chei 1/4Inch, 3/8Inch, 3/16Inch, 5/16Inch, cap hexagonal adaptor: 2 cm lungime, dimensiune: 3/16Inch și 5/16Inch, Aceste dimensiuni sunt cele mai frecvent utilizate dimensiuni atunci când repararea aer condiționat și de refrigerare.

Domeniu LARG DE APLICARE - Aer condiționat instrumente sunt special concepute pentru întreținere și utilizare.Acestea sunt compatibile cu aer condiționat, refrigerare și alte echipamente.Este convenabil pentru tine de a deschide și închide compresor de întreținere valve, rotativ de blocare supapă și supapă de închidere, diverse condensator unități regele supapa de tulpini.HVAC instrumente sunt potrivite pentru munca de zi cu zi și de întreținere Acasă.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:oțel de Înaltă carbon

Conținutul Pachetului:

1 * Cheie Cu Clichet

2 * șurub adaptoare de conversie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

.

.

[ Transport ]

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 6 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

2. Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.

3. De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

4. Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.

[ Feedback ]

Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți.

dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

[ Contactați-Ne ]

9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de sâmbătă.

biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Misiunile Noastre:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.

2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui.

3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Sku: t6479


  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: retemporel

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți