/wp-upload-6883/images_4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare-1.jpg /4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare_picture-6883/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-6883/images_4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare-2.jpg /4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare_picture-6883/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-6883/images_4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare-3.jpg /4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare_picture-6883/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-6883/images_4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare-4.jpg /4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare_picture-6883/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-6883/images_4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare-5.jpg /4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare_picture-6883/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-6883/images_4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare-6.jpg /4buc-stilou-de-evidențiere-oblic-cap-gradient-de-culoare_picture-6883/pic_6.jpeg 5

4BUC Stilou de Evidențiere Oblic Cap Gradient de Culoare Marker Birou Papetarie Scoala de Aprovizionare Pentru Scriere de Pictura, Desen de Liniet

Pixuri, Creioane Si Consumabile De Scris
4.16lei 7.60lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere Produs:

1. Nume produs: 4buc/set Gradient de Evidențiere Student Papetărie Markere Colorate

2. Dimensiune produs: 4buc/set, lungime de un marker este de aproximativ 12,6 cm/4.96 inci.

3. Produs stil: Markere Colorate

4. Produs de culoare: roz, albastru, verde

5. Material: fibra de sfat, plastic

Caracteristici produs:

1. Culoare Gradient de proiectare: Acest set de carioci adoptă un unic gradient de design de culoare, permițându-vă să se bucure de colorat culoarea se schimbă atunci când evidențierea și marcarea, ceea ce face de învățare și de muncă mai interesant.

2. Esențial pentru elev de papetărie: Aceste markere sunt esențiale pentru elev de papetărie.Acestea sunt potrivite pentru diferite scenarii de învățare, cum ar fi luarea de notițe, evidențiind punctele-cheie, și marcarea cheie de conținut, ajutând elevii organiza mai bine și de a revizui cunoștințele.

3. Potrivire culoarea ochilor: Acest set de carioci adoptă de potrivire culoarea ochilor, culoarea este moale și nu orbitor, care poate reduce în mod eficient oboseala ochilor și permite să-l folosească pentru o lungă perioadă de timp, fără senzație de disconfort.

4. Mare capacitate de cerneală: Fiecare marker este echipat cu o mare capacitate de cerneală, care poate oferi nu numai o mai folosesc, dar asigura, de asemenea, că fluorescente efectul este luminoase și vii, astfel încât cheia conținutul poate fi văzut dintr-o privire.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 set Markere Colorate, Există patru markeri într-un set.

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Să aveți o zi frumoasă!

Sku: t6883


  • Dimensiune: Normal
  • Utilizarea: Birou & Scoala De Markeri
  • Cantitate Pachet: Alte
  • Tip: Evidențiere
  • Ambalare: Set
  • Poate Fi Ștearsă Sau Nu: Da
  • Dual-side Scris: No
  • Origine: China Continentală
  • Perie Sfat: Oblic
  • Multi Colorate: Da

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți